A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Car For Sale indirdim (Chrome dan) ama oyuna girmiyor ve error veriyor. Turuncu ekran yiyorum. Dosya boyutu 1.3GB. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
Car For Sale indirdim (Chrome dan) ama oyuna girmiyor ve error veriyor. Turuncu ekran yiyorum. Dosya boyutu 1.3GB.
M Met0 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 132 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 800mb olması gerekmiyor muydu Artı 0 Eksi
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 Met0 dedi: 800mb olması gerekmiyor muydu Genişletmek için tıkla... bilmiyorum belkide crakli olduğu için 1.3gb Artı 0 Eksi
Met0 dedi: 800mb olması gerekmiyor muydu Genişletmek için tıkla... bilmiyorum belkide crakli olduğu için 1.3gb
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #4 moonnower dedi: Geçmiş olsun korsan indirdiysen sıkıntı çıkar bir de virüslü olabilir dosya boyutu çok küçük. Genişletmek için tıkla... malwarebytes den tarama yaptım hiçbirşey çıkmadı çok yavaş indiriliyor ordada Artı 0 Eksi
moonnower dedi: Geçmiş olsun korsan indirdiysen sıkıntı çıkar bir de virüslü olabilir dosya boyutu çok küçük. Genişletmek için tıkla... malwarebytes den tarama yaptım hiçbirşey çıkmadı çok yavaş indiriliyor ordada
M moonnower Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 391 13 Temmuz 2023 #5 Ali41H dedi: Malwarebytes'den tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı. Çok yavaş indiriliyor orada da. Genişletmek için tıkla... Bunu da indirin Buradan hızlı indiriyor. Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org Artı 0 Eksi
Ali41H dedi: Malwarebytes'den tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı. Çok yavaş indiriliyor orada da. Genişletmek için tıkla... Bunu da indirin Buradan hızlı indiriyor. Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #6 moonnower dedi: Bunu da indirin Buradan hızlı indiriyor. Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için Artı 0 Eksi
moonnower dedi: Bunu da indirin Buradan hızlı indiriyor. Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için
M moonnower Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 391 13 Temmuz 2023 #7 O programı indirip birkaç ayar yapmanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #8 moonnower dedi: O programı indirip birkaç ayar yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ayar? Artı 0 Eksi
moonnower dedi: O programı indirip birkaç ayar yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ayar?
M moonnower Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 391 13 Temmuz 2023 #9 Bu ayarları yapınız en iyi performansı alacaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #10 moonnower dedi: Eki Görüntüle 1860359 Bu ayarları yapınız en iyi performansı alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederimm Artı 0 Eksi
moonnower dedi: Eki Görüntüle 1860359 Bu ayarları yapınız en iyi performansı alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederimm