ard1842 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Steam'den aldım, dosya doğrulama ve birçok şey denedim halen oyunu oynayamadım.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 25 Temmuz 2023 #2 Bu oyun muydu tam hatırlamıyorum ama save dosyasını güncellemeye vs. silip milleti çileden çıkartan bir araç satış oyunu vardı. Bayağı sorunlu bir oyundu ve sanırsam bu zaten. Artı 0 Eksi
Bu oyun muydu tam hatırlamıyorum ama save dosyasını güncellemeye vs. silip milleti çileden çıkartan bir araç satış oyunu vardı. Bayağı sorunlu bir oyundu ve sanırsam bu zaten.
O onurticaret Zeptopat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 Aynısı bende de oldu çözüm buldun mu? ard1842 dedi: Eki Görüntüle 1875489 Steam'den aldım, dosya doğrulama ve birçok şey denedim halen oyunu oynayamadım. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var çözebildin mi ? Artı 0 Eksi
Aynısı bende de oldu çözüm buldun mu? ard1842 dedi: Eki Görüntüle 1875489 Steam'den aldım, dosya doğrulama ve birçok şey denedim halen oyunu oynayamadım. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var çözebildin mi ?
KS KS ard1842 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #4 onurticaret dedi: Aynısı bende de oldu çözüm buldun mu? bendede aynı sorun var çözebildin mi ? Genişletmek için tıkla... AppData/LocalLow/Red axe games/data nin içindekileri silmen lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
onurticaret dedi: Aynısı bende de oldu çözüm buldun mu? bendede aynı sorun var çözebildin mi ? Genişletmek için tıkla... AppData/LocalLow/Red axe games/data nin içindekileri silmen lazım.