M mEHMETTTTT Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 287 30 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar car Mechanic 2015 oyununu severek oynadım. Sizce car Mechanic Simulator 2018 alınır mı? Zamanla DLC'leri de alacağım?
Arkadaşlar car Mechanic 2015 oyununu severek oynadım. Sizce car Mechanic Simulator 2018 alınır mı? Zamanla DLC'leri de alacağım?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 30 Ekim 2020 #2 Daha önceden deneyimleme fırsatı bulmuştum, bence alınır. Siz daha önceki serisini de severek oynamışsınız bunu da beğeneceğinizi düşünüyorum. En kötü iade edersiniz
Daha önceden deneyimleme fırsatı bulmuştum, bence alınır. Siz daha önceki serisini de severek oynamışsınız bunu da beğeneceğinizi düşünüyorum. En kötü iade edersiniz
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 30 Ekim 2020 #3 Vakit geçirmek için güzel bir oyun. Hele bir de Steam Atölye'den araç indirirseniz keyfinize laf yok.
Vakit geçirmek için güzel bir oyun. Hele bir de Steam Atölye'den araç indirirseniz keyfinize laf yok.
M mEHMETTTTT Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 287 30 Ekim 2020 #4 Kestek0 dedi: Vakit geçirmek için güzel bir oyun. Hele bir de Steam Atölye'den araç indirirseniz keyfinize laf yok. Genişletmek için tıkla... Yani Aslında DLC'ye para verene kadar atölye indirmek daha mantıklı gibi.
Kestek0 dedi: Vakit geçirmek için güzel bir oyun. Hele bir de Steam Atölye'den araç indirirseniz keyfinize laf yok. Genişletmek için tıkla... Yani Aslında DLC'ye para verene kadar atölye indirmek daha mantıklı gibi.