stropower Centipat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 160 1 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar oyuna yeni başladım. Motoru söküp takmama rağmen parçayı bulamadım. Motor çalışmıyor. Sizce bu parça ne? Dosya Ekleri 111.PNG 2 MB · Görüntüleme: 1.088
Arkadaşlar oyuna yeni başladım. Motoru söküp takmama rağmen parçayı bulamadım. Motor çalışmıyor. Sizce bu parça ne?
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 1 Temmuz 2021 #2 stropower dedi: Arkadaşlar oyuna yeni başladım. Motoru söküp takmama rağmen parçayı bulamadım. Motor çalışmıyor. Sizce bu parça ne? Genişletmek için tıkla... Gereken parçalar kısmı var. Sanırsam sipariş kısmındaydı. Başka bir kısımda da olabilir. Artı 0 Eksi
stropower dedi: Arkadaşlar oyuna yeni başladım. Motoru söküp takmama rağmen parçayı bulamadım. Motor çalışmıyor. Sizce bu parça ne? Genişletmek için tıkla... Gereken parçalar kısmı var. Sanırsam sipariş kısmındaydı. Başka bir kısımda da olabilir.
KS KS stropower Centipat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 160 1 Temmuz 2021 #3 332579 dedi: Gereken parçalar kısmı var. Sanırsam sipariş kısmındaydı. Başka bir kısımda da olabilir. Genişletmek için tıkla... Aradım ama öyle bir şey bulamadım? Şimdi işi bitirebilirim ama bitirme bonusu alamayacağım. O da yüksek bir meblağ olacak sanırım. 3. kez motoru indirip bakacaktım ama üşendim. Bonussuz bitirdim işi mecburen. Artı 0 Eksi
332579 dedi: Gereken parçalar kısmı var. Sanırsam sipariş kısmındaydı. Başka bir kısımda da olabilir. Genişletmek için tıkla... Aradım ama öyle bir şey bulamadım? Şimdi işi bitirebilirim ama bitirme bonusu alamayacağım. O da yüksek bir meblağ olacak sanırım. 3. kez motoru indirip bakacaktım ama üşendim. Bonussuz bitirdim işi mecburen.