Car Mechanic Simulator 2021 özel vites kutusu ayarı

lCPTlMemoo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba özel vites kutusu ayarını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olma şansınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba özel vites kutusu ayarını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olma şansınız var mı?

1 2 gibi viteslerle fazla oynama. Hepsini değiştiren son dişli oranı sanırsam öyle bir ayar var. Ratio da olabilir. Diğerlerini şöyle anlatayım, vites attıktan sonra yeni viteste geleceğin deviri değiştiriyor onlar. Eğer 5'ten 6ya geçince yavaşladığını hissediyorsan küçült. Eğer çok hızlı atman gerekiyorsa büyült ayarını.

1 2 gibi viteslerle fazla oynama. Hepsini değiştiren son dişli oranı sanırsam öyle bir ayar var. Ratio da olabilir. Diğerlerini şöyle anlatayım, vites attıktan sonra yeni viteste geleceğin deviri değiştiriyor onlar. Eğer 5'ten 6ya geçince yavaşladığını hissediyorsan küçült. Eğer çok hızlı atman gerekiyorsa büyült ayarını.

Deneme yanılma yöntemi o zaman biraz da peki sence ekstra vites eklemeli miyim?

Deneme yanılma yöntemi o zaman biraz da peki sence ekstra vites eklemeli miyim?

Arabaya göre değişir hocam. 10 viteste yaparsın ama eğer düzgün ayarlamazsan son 3 vitesin bir anlamı olmuyor. Çok güzel ayarlasan bile çok hızlı vites atmanı gerektiriyor bazen. O zamanda 1 2 3 çok hızlı geçmen lazım bir anlamı kalmayacak. İnternette arabalara göre hazır ayarlar oluyor çok fazla onlara bak. Eğer ECU ayarı yapıyorsan da ayarı yaparken biri hariç hepsini aynı seviyeye getir sonrası kolay.

Arabaya göre değişir hocam. 10 viteste yaparsın ama eğer düzgün ayarlamazsan son 3 vitesin bir anlamı olmuyor. Çok güzel ayarlasan bile çok hızlı vites atmanı gerektiriyor bazen. O zamanda 1 2 3 çok hızlı geçmen lazım bir anlamı kalmayacak. İnternette arabalara göre hazır ayarlar oluyor çok fazla onlara bak. Eğer ECU ayarı yapıyorsan da ayarı yaparken biri hariç hepsini aynı seviyeye getir sonrası kolay.
Merhaba, hortlatıyorum ama konu açtım cevap veren yok. Car Mechanic Simulator 2021 in DLC lerini almaya gerek var mı acaba?

Merhaba, hortlatıyorum ama konu açtım cevap veren yok. Car Mechanic Simulator 2021'in DLC'lerini almaya gerek var mı acaba?

Hocam yarış DLC'si alırsan eğer araca ayar yapma özelliği geliyor. Karbüratör ayarı ve ECU ayarı öylr açılıyordu ama şanzıman hatırlamıyorum. Araca normal ECU'dan farklı takınca yapılabiliyordu ayarlar. Kırmızı bujiler gibi.

DLC'siz zevkli olur mu peki?
Hocam oyunun amacı araba yapmak. Dlc olmadan da aracı test edecek yollar var. Dlc drag ve mpdifiye veriyor. Araba dlc leride var fakat başka isimlerle dlc arabaları ekleniyor oyuna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı