tedrabey Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 55 16 Nisan 2024 #1 Başlıkta da yazan gibi, bir site buldum; Car Mechanic Simulator 2021 Türkçe yama virüslü olduğunu düşünüyorum. Güvenilir yama var mı?
Başlıkta da yazan gibi, bir site buldum; Car Mechanic Simulator 2021 Türkçe yama virüslü olduğunu düşünüyorum. Güvenilir yama var mı?
Rovz58 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 16 Nisan 2024 #2 tedrabey dedi: Başlıkta da yazan gibi, bir site buldum; Car Mechanic Simulator 2021 Türkçe yama virüslü olduğunu düşünüyorum. Güvenilir yama var mı? Genişletmek için tıkla... Sitenin virüslü olma ihtimali %99.9 indirme butonlarından tutun sitenin genel şekline kadar belli ediyor oyuna şu zamana kadar yapılan Türkçe yama yok Steam'de oyunun arayüzünün Türkçe olduğu yazıyor otomatik vardır bence Türkçe.
tedrabey dedi: Başlıkta da yazan gibi, bir site buldum; Car Mechanic Simulator 2021 Türkçe yama virüslü olduğunu düşünüyorum. Güvenilir yama var mı? Genişletmek için tıkla... Sitenin virüslü olma ihtimali %99.9 indirme butonlarından tutun sitenin genel şekline kadar belli ediyor oyuna şu zamana kadar yapılan Türkçe yama yok Steam'de oyunun arayüzünün Türkçe olduğu yazıyor otomatik vardır bence Türkçe.
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.714 Çözümler 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #3 Site güvenilir değil, onun dışında oyunun Steam sayfasında halihazırda Türkçe dil desteği mevcut gözüküyor. Sürprizbozan
Site güvenilir değil, onun dışında oyunun Steam sayfasında halihazırda Türkçe dil desteği mevcut gözüküyor. Sürprizbozan
Rovz58 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 16 Nisan 2024 #4 Oyunu oynayan yayıncılarda oyun Türkçe hocam sizde de Türkçedir bir ayarlara bakın.
tossome Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #5 Teyrn dedi: Site güvenilir değil, onun dışında oyunun Steam sayfasında halihazırda Türkçe dil desteği mevcut gözüküyor. Sürprizbozan Eki Görüntüle 2169814 Genişletmek için tıkla... haklı
Teyrn dedi: Site güvenilir değil, onun dışında oyunun Steam sayfasında halihazırda Türkçe dil desteği mevcut gözüküyor. Sürprizbozan Eki Görüntüle 2169814 Genişletmek için tıkla... haklı