Arkadaşımda i5 işlemci vardı ve ekran kartına fazla yüklenmişti. Daha sonralardan sıkıntı çıkarmaya başlamıştı, ayrıca 2-3 FPS den çok daha fazladır ve @Mehmet_M sonuna dek katılıyorum.
Arkadaşımda i5 işlemci vardı ve ekran kartına fazla yüklenmişti daha sonralardan sıkıntı çıkarmaya başlamıştı, ayrıca 2-3 FPS den çok daha fazladır ve @Mehmet_M sonuna dek katılıyorum.
i5 bildiğiniz kadar da iyi işlemci değildir, i3 ile i5 karşılaştırsam direk i5 dersiniz ama i5 ve i7 ye gelince ekran kartına abanın diyorsunuz, doğru yaklaşım değildir o kart o işlemciyi hak etmez.
İşlemci neyi yönetiyor açıklar mısın ? Ayrıca bunun İ7 almak için mantıklı bir sebep olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Ayrıca bende İ5 4670K kullanıyorum bende neden bir problem çıkmadı acaba ?
İşlemci neyi yönetiyor açıklar mısın ? Ayrıca bunun İ7 almak için mantıklı bir sebep olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Ayrıca bende İ5 4670K kullanıyorum bende neden bir problem çıkmadı acaba ?
İmzasın'da bulunuyor arkadaşın sistemi. Ve ayrıca oyunun grafiklerini yükseltince direk işlemciye mi yükleniyor oyun ? İ5 4670K hangi oyunda sorun çıkaracak ?