PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #1 Aşağıya bırakacağım linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum, bu bütçelere daha güzeli bulunur mu acaba? Carbon v1 – MoleculePC moleculepc.com
Aşağıya bırakacağım linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum, bu bütçelere daha güzeli bulunur mu acaba? Carbon v1 – MoleculePC moleculepc.com
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 30 Aralık 2020 #2 Çöp. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM 2 adet. Anakart H410M-F. Ekran kartı Palit GTX 1660 Dual.
Çöp. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM 2 adet. Anakart H410M-F. Ekran kartı Palit GTX 1660 Dual.
Ö Ömer Avcu Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 336 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #3 Alınır ancak daha iyisi de bulunur Pollux 3TN - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Kendim kullanıyorum gayet de memnunum
Alınır ancak daha iyisi de bulunur Pollux 3TN - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Kendim kullanıyorum gayet de memnunum
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #4 rohatbaba123 dedi: Çöp. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM 2 adet. Anakart H410M-F. Ekran kartı Palit GTX 1660 Dual. Genişletmek için tıkla... Bu kasaya dizüstü bilgisayarımdaki SSD'yi takabilir miyim?
rohatbaba123 dedi: Çöp. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com RAM 2 adet. Anakart H410M-F. Ekran kartı Palit GTX 1660 Dual. Genişletmek için tıkla... Bu kasaya dizüstü bilgisayarımdaki SSD'yi takabilir miyim?