F formulaz Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #1 Card Finans Trendyol kartı aldım fakat 500 ₺ puan henüz gözükmüyor. Kart elime ulaştıktan sonra mı gözükür? Card Finans GO kart mı daha iyi? Trendyol kart mı? Son düzenleme: 28 Aralık 2023
Card Finans Trendyol kartı aldım fakat 500 ₺ puan henüz gözükmüyor. Kart elime ulaştıktan sonra mı gözükür? Card Finans GO kart mı daha iyi? Trendyol kart mı?
polatz Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 556 Çözümler 2 Yer Tarihi yarımada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şoför Parçası 28 Aralık 2023 #2 Hemen gözüküyor. Kartı kullanmak için kartın adresinize gelmesine gerek yok. Mobil bankacılıkta kartın tüm bilgilerini görebilirsiniz. Ben başvuru yaptığım gün başvuru onaylandı ve aynı gün o puanı kullanabildim.
Hemen gözüküyor. Kartı kullanmak için kartın adresinize gelmesine gerek yok. Mobil bankacılıkta kartın tüm bilgilerini görebilirsiniz. Ben başvuru yaptığım gün başvuru onaylandı ve aynı gün o puanı kullanabildim.
F formulaz Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 polatz dedi: Hemen gözüküyor. Kartı kullanmak için kartın adresinize gelmesine gerek yok. Mobil bankacılıkta kartın tüm bilgilerini görebilirsiniz. Ben başvuru yaptığım gün başvuru onaylandı ve aynı gün o puanı kullanabildim. Genişletmek için tıkla... Trendyol kart onaylanınca puan geldi. Şimdi 2 adet kartım oldu hem trendyol hem go. Hangisi daha avantajlı biliyor musunuz?
polatz dedi: Hemen gözüküyor. Kartı kullanmak için kartın adresinize gelmesine gerek yok. Mobil bankacılıkta kartın tüm bilgilerini görebilirsiniz. Ben başvuru yaptığım gün başvuru onaylandı ve aynı gün o puanı kullanabildim. Genişletmek için tıkla... Trendyol kart onaylanınca puan geldi. Şimdi 2 adet kartım oldu hem trendyol hem go. Hangisi daha avantajlı biliyor musunuz?
polatz Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 556 Çözümler 2 Yer Tarihi yarımada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şoför Parçası 28 Aralık 2023 #4 formulaz dedi: Trendyol kart onaylanınca puan geldi. Şimdi 2 adet kartım oldu hem trendyol hem go. Hangisi daha avantajlı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... QNB kartları inceleyip karşılaştırmadım, sadece puan için almıştım. Onun için bilemeyeceğim.
formulaz dedi: Trendyol kart onaylanınca puan geldi. Şimdi 2 adet kartım oldu hem trendyol hem go. Hangisi daha avantajlı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... QNB kartları inceleyip karşılaştırmadım, sadece puan için almıştım. Onun için bilemeyeceğim.