"Cardgen Uno" Sitesi nedir?

Buzdolabi

Hectopat
Arkadaşlar bu siteyi YouTube'da gördüm. Tıkladım zaten anında Kaspersky siteyi engelledi. Sizce virüs gibi bir sıkıntısı var mıdır? Bir de bu sitenin amacı nedir?

YouTube yorumlarında mı gördünüz? Sözde hediye kartı üretiyor. YouTube yorumlarındaki hiçbir linke tıklamayın.

YouTube yorumlarında mı gördünüz? Sözde hediye kartı üretiyor. YouTube yorumlarındaki hiçbir linke tıklamayın.
Kanka merakımdan tıkladım da herhangi bir sıkıntı olur mu sence Kaspersky direkt engelledi zaten siteyi.

Siteyi zaten sisteminizdeki anti-virüs yazılımı engellemiş yani büyütülecek bir durum yok. Bir dahakine dikkatli olun.

Siteyi zaten sisteminizdeki anti-virüs yazılımı engellemiş yani büyütülecek bir durum yok. Bir dahakine dikkatli olun.
Yorumun için teşekkürler. Bir de AV siteyi engellediğinde siteye girmiş sayılmıyor değil mi? Pek bilgim yok kusura bakma

Yorumun için teşekkürler. Bir de AV siteyi engellediğinde siteye girmiş sayılmıyor değil mi? Pek bilgim yok kusura bakma
Siteye giriş yapmaz, öncesinde sizi uyarır. Eğer siz yine de siteye devam etmek istediğinizi belirtirseniz o zaman sayfaya yönlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…