Carlsberg tadı nasıl?

Heraklesss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşım Carlsberg içelim diyorda hiç içmedim. Kişi başı 3 tane 50CL kutu içsek çok fazla kendimizi kaybeder miyiz? Veya başka önerileriniz var mıdır? Çok ağır olmayacak su gibi gidecek bir şey arıyorum. Tadı da çok kötü olmasın.

İçki içmenizi kesinlikle önermiyorum. Su gibi olsaydı bu tarz içecekler herkes içerdi. Su gibi olan alkol varsa söyle biz de içelim yani.

Dostum reşit bir bireysen kendi tercihlerin. Lakin reşit değilsen bu tür ortamlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Geri kafalılık değil bu söylediklerim.

17 yaşındayım bir arkadaşımızın evi boşmuş onlara gideceğiz 2 hafta önce 2.5 yıllık ilişkimi bitirdim kafa dağıtmak istiyorum. Onun dışında alkol bağımlısı değilim zaten arkadaş ortamında ayda yılda 1 defa içerim.

İçki içmenizi kesinlikle önermiyorum. Su gibi olsaydı bu tarz içecekler herkes içerdi. Su gibi olan alkol varsa söyle biz de içelim yani.

Abi sen burada önermiyorsun diye biz içmeyecek değiliz benim sorum belli su gibi akıp giden demişim yani çok ağır olmayan tadı daha düzgün olan sen olayları çok farklı anlamışsın.

Dostum reşit bir bireysen kendi tercihlerin. Lakin reşit değilsen bu tür ortamlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Geri kafalılık değil bu söylediklerim.

Hocam ben de 16 yaşındayım ve ben de istesem de içerim fakat zararını bildiğimden içmiyorum. Ayrıca ayda yılda bir içmeniz bağımlı olduğunuzu zaten gösteriyor. Hatta bunu ben araştırmıştım. Bağımlılık öyle günde 1 içmek değil yani. Su gibi olduğunu söylediğinizde alkolun zararlı olduğunu bilmiyormuşsunuz gibime geldiğinden söyledim. Zaten forumda bazılarını rahatsız edici bir şey söyleyince yazmayı bilmediklerinden mi bilmiyorum fakat gülücük ve beğenmedim bombardımanına tutuyorlar. Sigaranın zararlı olduğunu herkes bilse de alkolü hala bağımlı etmediğini, zararsız olduğunu vb. söyleyenler var ilginç bir şekilde. Umarım ileride bu bilinç de kazanılır. Alkol önerisi yapmamamın sebebi bu arada alkolü önermediğimden. Zaten bu konular hakkında pek bilgim de yok. Önereceksem en zararsızı ne ise onu için.

Becks alın içtikçe içersiniz.

Corona alın daha pahalı ama daha hafif geliyor bana yanına da limon.

Volim, şarap, viski içiyorum artık bira gerçekten içilecek bir şey değilmiş mideye zarar biradan tiksinme seviyesine geldim.

Su gibi olan alkol varsa söyle biz de içelim yani.
Efes Özel Seri. Buyrun için.

@Heraklesss hocam aradan zaman gemiş ancak Carlsberg'in 50'lik şişesinin tadı nedense bozuk. 33'lük sişesindeki tat, eski tadı veriyor. Onu içmenizi tavsiye ederim.

Ayrıca ayda yılda bir içmeniz bağımlı olduğunuzu zaten gösteriyor. Hatta bunu ben araştırmıştım. Bağımlılık öyle günde 1 içmek değil yani.
Ayda yılda bir çikolata yiyen, kola içen, kahve içen, mastürbasyon yapan kişiler de bağımlı mı? Bağımlılık, kelime anlamı olarak iradenize sahip olamadan, zaman ya da mekan fark etmeksizin bir şeye ulaşma arzusu duymak ve ulaşamayınca rahatsızlık hissetmektir. Sırf alkol toplumun bazı kesimleri tarafından lanetleniyor diye böyle bayağı yorumlar yapmanız gerekmiyor. Alkolü önermiyor musunuz? Eyvallah. Ancak bu tarz şeyler söylemek, sizin sözünüze olan itibarı düşürür.

Volim, şarap, viski içiyorum artık bira gerçekten içilecek bir şey değilmiş mideye zarar biradan tiksinme seviyesine geldim.
Zevkler ve renkler tartışılmaz dostum. 50'lik Carlsberg kötüdür, 33'lük şişesi içilebilir.
Bira olarak en iyisi efes, tuborg ve budweiser'ın ürettikleri bence. Buğday birası olaraksa wiehenstephaner gerçekten hoş, özellikle fıçıda içiyorsan.

Bunları da sevmiyorsan, içme dostum olmayınca olmuyor.

Son düzenleme:

Bence bira aşırı kalitesiz içilebilecek bir şey değil ondan bahsettim piyasadaki bütün biraları denedim neredeyse ama hiçbiri damağıma uymuyor tadı leş gibi geliyor volime sardım bu aralar günlük 3-4 tane shot atıyorum su gibi gidiyor aşırı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…