LeonKennedy Megapat Katılım 2 Ekim 2015 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar şu linkteki saat sizce nasıl? Alınır mı? Bilen varsa markayı yardımcı olabilir mi? Yoksa da akıllı saat önerecek var mı 1500 lira civarı?
Arkadaşlar şu linkteki saat sizce nasıl? Alınır mı? Bilen varsa markayı yardımcı olabilir mi? Yoksa da akıllı saat önerecek var mı 1500 lira civarı?
gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 950 Çözümler 4 17 Şubat 2024 #2 LeonKennedy dedi: Arkadaşlar şu linkteki saat sizce nasıl? Alınır mı? Bilen varsa markayı yardımcı olabilir mi? Yoksa da akıllı saat önerecek var mı 1500 lira civarı? Genişletmek için tıkla... Bence alınmaz. Tasarımı güzel değil bileğinizde şık duracak bir şeyler alın bence.
LeonKennedy dedi: Arkadaşlar şu linkteki saat sizce nasıl? Alınır mı? Bilen varsa markayı yardımcı olabilir mi? Yoksa da akıllı saat önerecek var mı 1500 lira civarı? Genişletmek için tıkla... Bence alınmaz. Tasarımı güzel değil bileğinizde şık duracak bir şeyler alın bence.
LeonKennedy Megapat Katılım 2 Ekim 2015 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 gktu dedi: Bence alınmaz. Tasarımı güzel değil bileğinizde şık duracak bir şeyler alın bence. Genişletmek için tıkla... Tasarımını beğendim de kaliteli mi yani su koyuverir mi onu merak ediyorum bilmiyorum bu markayı çünkü.
gktu dedi: Bence alınmaz. Tasarımı güzel değil bileğinizde şık duracak bir şeyler alın bence. Genişletmek için tıkla... Tasarımını beğendim de kaliteli mi yani su koyuverir mi onu merak ediyorum bilmiyorum bu markayı çünkü.