Carnage Ventus4070 sistem alınır mı?

IEge01

Centipat
Daha fazla  

Merhaba, yukarıda gördüğünüz sistemi almayı düşünüyorum ancak hem watt hem de kalite açısından PSU'nun sistem için yeterli olup olmadığından emin değilim. Ayrıca, seçeneklerde farklı kasalar olmasına rağmen kasaları değiştirdiğimde PSU'nun değiştiğini göremedim. Bu PSU ile ilgili deneyimi olan var mı?

Sistem linki:

En kötü 4070 modeli ventusdur. Galax 1Click veya INNO3D Twin gibi markalar çok daha iyidir. Gaming gen ve GameGaraj a bakın. Dediğim model ekran kartları ile dolu sistemler. 2 3 bin fazla ver ama sağlam olsun. Palit Dual ve Gainward ghost bile Ventus'dan çok daha iyiler.

Dün 36k idi bu sistem. Ama hala iyi fiyatta.

MSI'nin Ventus serisi forumda önerilmiyordu hocam. PSU kötü sayılmaz fakat önerilen 750W olarak biliyorum.
4070 verimli çalıştığı için çoğu kişi 650W öneriyor; 750W biraz fazla gibi. Nvidia'nın sitesinde de 650W yazıyordu galiba. PSU watt olarak yeterli olsa da, kalite açısından düşük kalabiliyor. Bu yüzden sormak istemiştim. Ayrıca ekran kartını hiç araştırmamıştım; MSI kalitelidir diyerek geçiştirmiştim. Ancak hızlıca internette baktıktan sonra Ventus serisinin çok da iyi bir seçenek olmadığını gördüm. Bu nedenle sistemden tamamen vazgeçmiş bulunmaktayım.
peşin fiyatına taksit seçeneği olduğu için Gaming.gen.tr den alacağım.
INNO3D ve GALAX gibi markaları çok öven olduğu gibi çok fazla şikayet eden de gördüm. Her ne kadar köklü markalar olsalar da, biraz şüphe ile yaklaşıyorum.

Gayet alınabilecek modeller attıklarım. Hiçbiri de üzmez. Ama içiniz rahat etmiyorsa ASUS Dual alın. En iyisidir bana göre Dual de. 3 ASUS Dual modeli kullandım. Hepsi de serindir.

Gayet alınabilecek modeller attıklarım. Hiçbiri de üzmez. Ama içiniz rahat etmiyorsa ASUS Dual alın. En iyisidir bana göre Dual de. 3 ASUS Dual modeli kullandım. Hepsi de serindir.
Tamamdır, bütçeyi biraz yükseltebilirsem Asus'a yöneleceğim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…