Carnitine kullanılır mı?

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Ben yaklaşık 64 kiloya kadar düştüm. Pek istediğim bir şey değildi o kadar düşmek biraz yanlışlıkla oldu gibi yani karmaşık. Ona rağmen yağlarım halen var çünkü ben Temmuz'un ortalarında başladım spora ve başladığımda 77 kilo gibi bir şeydim boyumda 181. şu an 68'im fakat hala yağlıyım. Sıkı diyet yapmama rağmen yağlarımın hepsi gitmedi. 3-4 ay boyunca bir kere bile abur cubur yemedım. Hep fitness yemekleri yemeye çalıştım. Galiba bunlar inatçı yağlar oluyor kolay kolay gitmiyor. Şu an aşağıdaki fotoğraf gibi bir şey göbeğim. Bu kadar yok ama çok azıcık daha az var bundan. Benim üst karnımda sıktığımda kaslar var fakat alt tarafta yağ var sadece, sıktığımda bile yağlar gitmiyor. Carnitine kullanmayı düşünüyorum artık fakat ben fitnessi 1 ay daha yapıp boksa geçmeyi düşünüyorum. Bokstada carnitine kullanılır mı? Kullanılmazsa zaten orada ağırlık varsa ağırlıklarlada çalışırım. Yani ben kullanmayı düşünüyorum mantıklı mıdır bilemiyorum ve var mıdır carnitine önerisi?

Dosya Ekleri

• IMG_7190.jpeg
    22,8 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…