Samet58 Hectopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 41 20 Şubat 2019 #1 Çarpan kilidi kapalı işlemcide OC yaparken nelere dikkat etmek gerek? PCI-e, RAM, CPU, veri yolu hızı ayarları ve kullanılan PSU'nun önemi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2019
Çarpan kilidi kapalı işlemcide OC yaparken nelere dikkat etmek gerek? PCI-e, RAM, CPU, veri yolu hızı ayarları ve kullanılan PSU'nun önemi nedir?
Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2019 #2 O.C yapılamayacağına dikkat etmen gerek. Hiç mi araştırma yapmadın bu konu hakkında? Frekansını abartmamak şartıyla artırırsın mesela 0.5 kadar. O şekilde voltaj vermeden kullanırsın. Ne zaman uygun anakartın BIOS'u güncellenir, işlemci O.C yapılabilir hale gelirse o zaman yaparsın.
O.C yapılamayacağına dikkat etmen gerek. Hiç mi araştırma yapmadın bu konu hakkında? Frekansını abartmamak şartıyla artırırsın mesela 0.5 kadar. O şekilde voltaj vermeden kullanırsın. Ne zaman uygun anakartın BIOS'u güncellenir, işlemci O.C yapılabilir hale gelirse o zaman yaparsın.
wSkolL Hectopat Katılım 10 Ekim 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2019 #3 Samet58 dedi: Çarpan kilidi kapalı işlemcide OC yaparken nelere dikkat etmek gerek? PCI-e, RAM, CPU, veri yolu hızı ayarları ve kullanılan PSU'nun önemi nedir? Genişletmek için tıkla... Çarpan kilidi kapalı işlemciler de tek asrock anakartlar da yapılır diye biliyorum
Samet58 dedi: Çarpan kilidi kapalı işlemcide OC yaparken nelere dikkat etmek gerek? PCI-e, RAM, CPU, veri yolu hızı ayarları ve kullanılan PSU'nun önemi nedir? Genişletmek için tıkla... Çarpan kilidi kapalı işlemciler de tek asrock anakartlar da yapılır diye biliyorum
Samet58 Hectopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 41 21 Şubat 2019 #4 Rahasa dedi: O.C yapılamayacağına dikkat etmen gerek. Hiç mi araştırma yapmadın bu konu hakkında? Frekansını abartmamak şartıyla artırırsın mesela 0.5 kadar. O şekilde voltaj vermeden kullanırsın. Ne zaman uygun anakartın BIOS'u güncellenir, işlemci O.C yapılabilir hale gelirse o zaman yaparsın. Genişletmek için tıkla... P4 de 4.45 i gördüm ama stabil değil di bios güncellemeden yapmıştım wSkolL dedi: Çarpan kilidi kapalı işlemciler de tek asrock anakartlar da yapılır diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Asus ve gigabayte anakartta bir iki kere yaptım ama stabil değil di
Rahasa dedi: O.C yapılamayacağına dikkat etmen gerek. Hiç mi araştırma yapmadın bu konu hakkında? Frekansını abartmamak şartıyla artırırsın mesela 0.5 kadar. O şekilde voltaj vermeden kullanırsın. Ne zaman uygun anakartın BIOS'u güncellenir, işlemci O.C yapılabilir hale gelirse o zaman yaparsın. Genişletmek için tıkla... P4 de 4.45 i gördüm ama stabil değil di bios güncellemeden yapmıştım wSkolL dedi: Çarpan kilidi kapalı işlemciler de tek asrock anakartlar da yapılır diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Asus ve gigabayte anakartta bir iki kere yaptım ama stabil değil di
Fury52 Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 789 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Ordu/Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #5 Anakartın Z serisi ise yapabilirsin. Ben İ5-2400 4.00 GHZ'de kullanıyorum.
Samet58 Hectopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 41 21 Şubat 2019 #6 Fury52 dedi: Anakartın Z serisi ise yapabilirsin. Ben İ5-2400 4.00 GHZ'de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... z serisi şart degil ben kendim p5 anakartta yaptım en dandik anakartla
Fury52 dedi: Anakartın Z serisi ise yapabilirsin. Ben İ5-2400 4.00 GHZ'de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... z serisi şart degil ben kendim p5 anakartta yaptım en dandik anakartla
wSkolL Hectopat Katılım 10 Ekim 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2019 #7 Samet58 dedi: z serisi şart degil ben kendim p5 anakartta yaptım en dandik anakartla Genişletmek için tıkla... Aynen şart değil benim H110M
Samet58 dedi: z serisi şart degil ben kendim p5 anakartta yaptım en dandik anakartla Genişletmek için tıkla... Aynen şart değil benim H110M