Çarpım tablosu ezberlemeden nasıl matematik yapılır?

762954

Centipat
8. sınıfım yarın matematik sınavı var fakat çarpım tablosunun hepsini ezbere bilmiyorum. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çarpım tablosunu ezberleyerek. Ya da parmaklarınızla sayacaksınız. Hangisi daha iyi siz karar verin.

8. sınıfım yarın matematik sınavı var fakat çarpım tablosunun hepsini ezbere bilmiyorum. Nasıl yapabilirim?

Ben mezunum sınavlarda işlem hatasından kaçınmak için hala parmakla saydığım oluyor gurur yapacak bir şey yok parmakla say gitsin.

Japon'ların çarpım tablosu taktiğini kullan atıyorum 5x3 5 çizgi çiz düz olacak şekilde tam yatay olacak şekilde üzerinden geçecek şekilde 3 çizgi daha çiz kesişen yerleri say sonuç çıkıyor.

Japon'ların çarpım tablosu taktiğini kullan atıyorum 5x3 5 çizgi çiz düz olacak şekilde tam yatay olacak şekilde üzerinden geçecek şekilde 3 çizgi daha çiz kesişen yerleri say sonuç çıkıyor.

Kusura bakmayın ama tam olarak ilkokul çocuğuna verilecek bir tavsiye olmuş. 9x7 yapmak için bunu mu yapacak şimdi? 9 9 bildiği yere kadar sayıp sonrasında 9 toplayarak gitse daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…