Makaleler
40
Daha fazla  
Bu aralar akım olan CarPlay açılış sesi yapımına geçelim.
Adım 1:
Kestirmeler'i açıp Otomasyon'a girin.
Adım 1.1:
Yeni Otomasyon'a tıklayın.

Adım 1.2:
Karşınıza gelen ekrandan CarPlay'i seçin.

Adım 1.3:
Bu ekranda CarPlay'e bağlandığında ve hemen çalıştır deyip sonraki adıma geçiyoruz.

Adım 2:
Yeni Boş Otomasyon'a tıklayıp dosya diye aratıp ilk çıkanı seçiyoruz.

Adım 2.1:
Dosya'yı seçtikten sonra Dosya yazısına tıklayıp, ses olarak kullanacağınız MP4 videosunu seçin. Mov olmamasına dikkat edin hata alırsınız MP3'te uygun ama çoğu kişi hata alıyor.
Dosyanızı seçtikten sonra aç deyiniz.

Adım 3:
Dosyayı seçtikten sonra gelen ekrandan İşlemlerde Ara'ya tıklayıp "Ses Çal"ı seçiyoruz.

Tüm işlemleri doğru yaptıysanız bu şekilde "bitti" diyebilirsiniz.

BONUS:

Aynı işlevin Bluetooth versiyonu.

Adım 1:
CarPlay için anlattığım kısma kadar gelin, orada CarPlay yerine Bluetooth seçeceğiz.

Adım 1.1:
Bluetooth'u seçtikten sonra aygıt kısmından aracınızı seçin. Görseldeki gibi "Bağlıyken" ve "hemen çalıştır" seçeneklerini seçin.

Buradan sonrası CarPlay için anlattığım yerle aynı ilerliyor Adım 2'den devam edebilirsiniz.

Eğer burası böyle ise sıkıntısız bir şekilde bitti diyebilirsiniz. Artık bağlandığınız zaman seçmiş olduğunuz ses çalınacak.

Okuduğunuz için teşekkürler, yorumlarınız benim için değerli.

Otomasyonlar çok iyi ya, ben de eve geldiğimde sarj anımsatması, otomatik olarak bt ve hücresel kapatıp wifi açması ve sarj 80 olduğunda uyarı vermesi gibi şeyler için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…