Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #1 Merhaba kızımla sahilde beraber sürmek için şehir bisikleti arıyorum iki model arasında kaldım. Bilgili arkadaşların ilgilenmesini rica ederim. SPORTIVE 223 28 SPORTIVE 223 28 carrarobisiklet.com ELITE 706 28 ELITE 706 28 carrarobisiklet.com
Merhaba kızımla sahilde beraber sürmek için şehir bisikleti arıyorum iki model arasında kaldım. Bilgili arkadaşların ilgilenmesini rica ederim. SPORTIVE 223 28 SPORTIVE 223 28 carrarobisiklet.com ELITE 706 28 ELITE 706 28 carrarobisiklet.com
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 13 Mayıs 2022 #2 İkiside gayet kaliteli ve hidrolik disk freni olan bisikletler zaten carraro ama ben olsam usttekini alırım. Tabi karar size kalmış.
İkiside gayet kaliteli ve hidrolik disk freni olan bisikletler zaten carraro ama ben olsam usttekini alırım. Tabi karar size kalmış.
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #3 Korkmaz ahmet dedi: İkisi de gayet kaliteli ve hidrolik disk freni olan bisikletler zaten carraro ama ben olsam usttekini alırım. Tabii karar size kalmış. Genişletmek için tıkla... 706'nın aksesuarları çıkartsam ne olurki. 223'ün ağırlığına yaklaşırmı sizce.
Korkmaz ahmet dedi: İkisi de gayet kaliteli ve hidrolik disk freni olan bisikletler zaten carraro ama ben olsam usttekini alırım. Tabii karar size kalmış. Genişletmek için tıkla... 706'nın aksesuarları çıkartsam ne olurki. 223'ün ağırlığına yaklaşırmı sizce.
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 13 Mayıs 2022 #4 Zettabyte dedi: 706'nın aksesuarları çıkartsam ne olurki. 223'ün ağırlığına yaklaşırmı sizce. Genişletmek için tıkla... Bence aksesuarları çıkarmak yerine diğerini almak daha mantikli. Hem diğeri daha pahalı.
Zettabyte dedi: 706'nın aksesuarları çıkartsam ne olurki. 223'ün ağırlığına yaklaşırmı sizce. Genişletmek için tıkla... Bence aksesuarları çıkarmak yerine diğerini almak daha mantikli. Hem diğeri daha pahalı.
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #5 Korkmaz ahmet dedi: Bence aksesuarları çıkarmak yerine diğerini almak daha mantikli. Hem diğeri daha pahalı. Genişletmek için tıkla... sana zahmet bir de şuna bakarmısın? SPORTIVE 324 28 SPORTIVE 324 28 carrarobisiklet.com
Korkmaz ahmet dedi: Bence aksesuarları çıkarmak yerine diğerini almak daha mantikli. Hem diğeri daha pahalı. Genişletmek için tıkla... sana zahmet bir de şuna bakarmısın? SPORTIVE 324 28 SPORTIVE 324 28 carrarobisiklet.com
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 13 Mayıs 2022 #6 Zettabyte dedi: Sana zahmet bir de şuna bakar mısın? SPORTIVE 324 28 SPORTIVE 324 28 carrarobisiklet.com Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki ile aralarında çok fark yok bunun arka aktaricisi Shimano Altus diğerinin tourney yani sana hangisi güzel geldiyse alabilirsin.
Zettabyte dedi: Sana zahmet bir de şuna bakar mısın? SPORTIVE 324 28 SPORTIVE 324 28 carrarobisiklet.com Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki ile aralarında çok fark yok bunun arka aktaricisi Shimano Altus diğerinin tourney yani sana hangisi güzel geldiyse alabilirsin.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Mayıs 2022 #7 @Zettabyte Hocam bisikleti satın aldınız mı? Eğer satın aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
@Zettabyte Hocam bisikleti satın aldınız mı? Eğer satın aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #8 eskilerin meraklisi dedi: @Zettabyte Hocam bisikleti satın aldınız mı? Eğer satın aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 223 aldım daha kurmadım
eskilerin meraklisi dedi: @Zettabyte Hocam bisikleti satın aldınız mı? Eğer satın aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 223 aldım daha kurmadım