Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 325 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #11 Creezs dedi: Kral bütçeyi söyle yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... 11-12 Bütçe Carraro'yu çok araştırdımda Kron'u çok kötülüyorlar ya.
Creezs dedi: Kral bütçeyi söyle yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... 11-12 Bütçe Carraro'yu çok araştırdımda Kron'u çok kötülüyorlar ya.
Creezs Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #12 Woztox dedi: 11-12 Bütçe Carraro'yu çok araştırdımda Kron'u çok kötülüyorlar ya. Genişletmek için tıkla... Kötü zaten. Bainchi'nin magma serisi var. Ondan tourney vites sistemli bir bisiklet bakabilirsiniz. Fiyatını tam olarak bilmiyorum.
Woztox dedi: 11-12 Bütçe Carraro'yu çok araştırdımda Kron'u çok kötülüyorlar ya. Genişletmek için tıkla... Kötü zaten. Bainchi'nin magma serisi var. Ondan tourney vites sistemli bir bisiklet bakabilirsiniz. Fiyatını tam olarak bilmiyorum.
Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 325 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #13 Creezs dedi: Kötü zaten. Bainchi'nin magma serisi var. Ondan tourney vites sistemli bir bisiklet bakabilirsiniz. Fiyatını tam olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı marka düşünmüyorum ya Kron XC 150 ile Carraro Force 720 arasında kaldım.
Creezs dedi: Kötü zaten. Bainchi'nin magma serisi var. Ondan tourney vites sistemli bir bisiklet bakabilirsiniz. Fiyatını tam olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı marka düşünmüyorum ya Kron XC 150 ile Carraro Force 720 arasında kaldım.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 12 Haziran 2024 #14 Woztox dedi: Farklı marka düşünmüyorum ya Kron XC 150 ile Carraro Force 720 arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Carraro daha saglamdir fakat Kron'un bazi parcalari Carraro'dan daha ust seviye.
Woztox dedi: Farklı marka düşünmüyorum ya Kron XC 150 ile Carraro Force 720 arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Carraro daha saglamdir fakat Kron'un bazi parcalari Carraro'dan daha ust seviye.
Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 325 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #15 557260 dedi: Carraro daha saglamdir fakat Kron'un bazi parcalari Carraro'dan daha ust seviye. Genişletmek için tıkla... Sağlamlık benim için daha önemli sanırım tercihim Carraro'dan yana olacak. Carraro 720 ile 750'ye baktım sanırsam 750'deki parçalar daha iyi. Hangisiyle hareket yapmak daha rahat olur 38 cm mi 48 mi? Son düzenleme: 13 Haziran 2024
557260 dedi: Carraro daha saglamdir fakat Kron'un bazi parcalari Carraro'dan daha ust seviye. Genişletmek için tıkla... Sağlamlık benim için daha önemli sanırım tercihim Carraro'dan yana olacak. Carraro 720 ile 750'ye baktım sanırsam 750'deki parçalar daha iyi. Hangisiyle hareket yapmak daha rahat olur 38 cm mi 48 mi?
Creezs Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #16 Woztox dedi: Hangisiyle hareket yapmak daha rahat olur 38 cm mi 48 mi? Genişletmek için tıkla... Kadro seçimini boya göre yapmak daha doğru olur. Boyunuza göre büyük kadrolu bisiklette rahat hareket yapamazsınız. Küçük boyda da ön tekerlek sizi bayağı rahatsız edecektir. En iyisi boyunuza göre araştırıp almak.
Woztox dedi: Hangisiyle hareket yapmak daha rahat olur 38 cm mi 48 mi? Genişletmek için tıkla... Kadro seçimini boya göre yapmak daha doğru olur. Boyunuza göre büyük kadrolu bisiklette rahat hareket yapamazsınız. Küçük boyda da ön tekerlek sizi bayağı rahatsız edecektir. En iyisi boyunuza göre araştırıp almak.