Eğer temiz ve bakımı yapıldıysa alınır. Ön freni sağ kısma konumlandırmasını ve çok hafif bırakmasını isteyin, birkaç ön fren testi sonrası alışırsınız ben böyle kullanıyorum tavsiye ederim.
Eğer temiz ve bakımı yapıldıysa alınır. Sağ freni ön kısma konumlandırmasını ve çok hafif bırakmasını isteyin, birkaç ön fren testi sonrası alışırsınız ben böyle kullanıyorum tavsiye ederim.
Ani kaza önleme diyelim, ben bu sayede çok badireler atlattım arka frende kayıp düşme ihtimaliniz yüksek, ön frende ise daha azdır tabii ön freni çok sıkarsanız daha risklidir
HHidroliğin verdiği güven başka tabi ama V-fren de üzmez günlük kullanımda. 4 senedir V-fren kullanıyorum yol bisikleti ile, frenden dolayı bir kaza yaşamadım ama hidrolik diske göre geç durduğun anlaşılıyor daha önce kullandıysan hidrolik.
HHidroliğin verdiği güven başka tabi ama V-fren de üzmez günlük kullanımda. 4 senedir V-fren kullanıyorum yol bisikleti ile, frenden dolayı bir kaza yaşamadım ama hidrolik diske göre geç durduğun anlaşılıyor daha önce kullandıysan hidrolik.
Şuanda aktif olarak 4.5 senedir Carraro speed260 kullanıyorum bana küçük geldiği ve vitesinde sorun yaşadığım için değiştiriyorum onda da v fren vardı benim ani frene ihtiyacım yok. Çok fazla olmamakla birlikte biraz hız yapabileceğim, yormadan uzun süreler kullanabileceğim bir bisiklet istiyorum. Önceki bisikletimde vitesi 2 ye 3 bile yapsam takır tukur sesler geliyordu bunda o sorunu yaşamam değil mi? @Serhat Öndeş