Carraro Sportive 220 alınır mı?

JANT, firen ve sele haricinden sıkıntı yok, sele çok önemli değil ama Jant uzun ömürlü değil, şehir içinde çukurlarda yamulur.

Eski tip V-fren ve çok çabuk defarmasyon görüyor bunun yerine hidrolik fren bakın.

Bütçe var ise buna yönelin. Mosso Legarda 2221 MDM Hidrolik Fren 46 Kadro Şehir Bisikleti Siyah Kırmızı
Bunu seçmemedeki sebep yarın okula gitmek için kullanacağım yakın bir bisikletçide 7400 tl ordan almak için söyledim. Değmez mi diyorsunuz?

Eski tip V-fren ve çok çabuk defarmasyon görüyor bunun yerine hidrolik fren bakın.

Bütçe var ise buna yönelin. Mosso Legarda 2221 MDM Hidrolik Fren 46 Kadro Şehir Bisikleti Siyah Kırmızı
bir de hidrolik fren arıza durumunda daha fazla maliyet çıkarmaz mı?

Bunu seçmemedeki sebep yarın okula gitmek için kullanacağım yakın bir bisikletçide 7400 TL oradan almak için söyledim. Değmez mi diyorsunuz?

Eğer temiz ve bakımı yapıldıysa alınır. Ön freni sağ kısma konumlandırmasını ve çok hafif bırakmasını isteyin, birkaç ön fren testi sonrası alışırsınız ben böyle kullanıyorum tavsiye ederim.

Sürekli kablo maliyetinden daha azdır, Hidrolik frende marka önemlidir.

Son düzenleme:
Ne değişiyor bu şekilde kusura bakmayın çok bilgim yok bisikletler hakkında

Ne değişiyor bu şekilde kusura bakmayın çok bilgim yok bisikletler hakkında

Ani kaza önleme diyelim, ben bu sayede çok badireler atlattım arka frende kayıp düşme ihtimaliniz yüksek, ön frende ise daha azdır tabii ön freni çok sıkarsanız daha risklidir

HHidroliğin verdiği güven başka tabi ama V-fren de üzmez günlük kullanımda. 4 senedir V-fren kullanıyorum yol bisikleti ile, frenden dolayı bir kaza yaşamadım ama hidrolik diske göre geç durduğun anlaşılıyor daha önce kullandıysan hidrolik.

Şuanda aktif olarak 4.5 senedir Carraro speed260 kullanıyorum bana küçük geldiği ve vitesinde sorun yaşadığım için değiştiriyorum onda da v fren vardı benim ani frene ihtiyacım yok. Çok fazla olmamakla birlikte biraz hız yapabileceğim, yormadan uzun süreler kullanabileceğim bir bisiklet istiyorum. Önceki bisikletimde vitesi 2 ye 3 bile yapsam takır tukur sesler geliyordu bunda o sorunu yaşamam değil mi? @Serhat Öndeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…