CarrefourSA market pahalı mıdır?

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar yeni bir eve taşındık, eski konumumuzdan uzak ve A101, BİM gibi yerler yok. Eğitimciler market ve CarrefourSA market var fakat fiyatlarına baktığımda biraz pahalı olduğunu gördüm. Gerçekten diğer marketlere göre pahalı mıdır? Tam olarak hatırlamıyorum diğer marketlerin fiyatlarını ama sizlere sormak istedim; gözüme vatandaş kazıklıyorlar gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni bir eve taşındık, eski konumumuzdan uzak ve A101, BİM gibi yerler yok. Eğitimciler market ve CarrefourSA market var fakat fiyatlarına baktığımda biraz pahalı olduğunu gördüm. Gerçekten diğer marketlere göre pahalı mıdır? Tam olarak hatırlamıyorum diğer marketlerin fiyatlarını ama sizlere sormak istedim; gözüme vatandaş kazıklıyorlar gibi geldi.

Değil aslında. Sadece diğer marketlere göre daha fazla lüks veya üst kesime hitap eden ürünlerin olduğu bir market. Süper olanlarda daha fazla çeşitlilik bulunuyor. Mini olanlar ise bakkal misali.

Kim ne derse desin 3 harflilere göre fiyatları birazcık yukarıda. Benim gözünde halen bir migros değil orası ayrı.
Migros kadar güzel yer var mı hocam ya valla unutamıyorum bizim eski evimizin orasında MMM Migros vardı bayağı büyüktü. Gidiyordum ne alsam oraya gider alırdım. O kadar büyüktü ki makarnalar için özel bir reyonu vardı noodle gibi hazır makarnalar için sadece. Soslusu vardı noodle adı altında 5 adet farklı markanın noodle'ları vardı. Kasap vesayire bile vardı. Resmen cennet gibiydi fiyatlar da bana o kadar pahalı gelmiyordu. Burada o kadar büyük market olmayınca şahsen üzüldüm ben ama Carrefoursa en azından biraz premium gibi gözüküyor Şok market gibi dandik değil.

Bin kat daha kaliteli bir market, o kadar da pahalı değil.
Kaliteli gözüküyor gerçekten de beğendim tasarımını, ürünlerini vesayire. Bir tık pahalı olabilir belki diğer marketlere göre ama çok az pahalılıktan zarar gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı