CarrefourSA'da sebze ve meyve reyonunda çalışmaya başlayacağım. Sadece iki reyondan sorumlusun çürümüş ürünleri ayıklama reyonu düzenleme düzgün tutma ve eksikleri tamamlama görevim olacak.
Asgari ücret + yol parası + 1200 TL CarrefourSA para yatcak. Yemek de bir öğün orada yeceğiz çalışanlara sordum yemekleri güzelmiş.
Sizce nasıl? 9 saat günlük 1.5 saat mola 7.5 saat çalışacağım.
Söyle düşünüyorum diğer marketlerde çalışsam ne yaptığım belli olmayacak hem kasa hem reyon hem temizlik her şey sende olacak. Sizce nasıldır?
3 harflilere kıyasla iyi durumda olursun ama gene de 1.5 saat mola konusunda pek de ümitli olmamalısın bence o konuyu da sorduysan ayrı tabii yol parası da ödeniyorsa daha ne olsun.
CarrefourSA'da sebze ve meyve reyonunda çalışmaya başlayacağım. Sadece iki reyondan sorumlusun çürümüş ürünleri ayıklama reyonu düzenleme düzgün tutma ve eksikleri tamamlama görevim olacak.
Asgari ücret + yol parası + 1200 TL CarrefourSA para yatcak. Yemek de bir öğün orada yeceğiz çalışanlara sordum yemekleri güzelmiş.
Söyle düşünüyorum diğer marketlerde çalışsam ne yaptığım belli olmayacak hem kasa hem reyon hem temizlik her şey sende olacak. Sizce nasıldır?
3 harflilere kıyasla iyi durumda olursun ama gene de 1.5 saat mola konusunda pek de ümitli olmamalısın bence o konuyu da sorduysan ayrı tabii yol parası da ödeniyorsa daha ne olsun.
Ben de reyoncuyum. Aşırı zor; ürün indirip kaldırmakta zorlanıyorum, bir de palet taşıttırıyolar zorla. Yapamadıgımı gördükleri halde yaptırıyolar. Bir ay calısıp cıkacagım; market sektörüne bulaşma, illa calısacagım diyorsan part time calıs. Ben part market isi bulacagım.
Bende reyoncuyum. Aşırı zor; ürün indirip kaldırmakta zorlanıyorum, bir de palet taşıttırıyolar zorla. Yapamadıgımı gördükleri halde yaptırıyolar. Bir ay calısıp cıkacagım; market sektörüne bulaşma, illa calısacagım diyorsan part time calıs. Ben part market isi bulacagım.
Bende reyoncuyum aşırı zor ürün indirip kaldırmakta zorlanıyorum, bir de palet taşıttırıyolar zorla yapamadıgımı gördükleri halde yaptırıyolar bira calısıp cıkacagım market sektörüne bulaşma illa calısacagım diyorsan part time calıs ben part market isi bulacagım.
9-6 1-9 ve haftada bir gün full cekiyorum 1.5 saat mola; sana tavsiyem, biraz çalış başka bir iş bulduğun an çık, ben de biraz dişimi sıkıp part time iş bakacağım.