enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 5 Haziran 2022 #1 Merhaba, yaşım 17 CarrefourSA'dan kırmızı şarap alacağım herhangi yaş sınırı olur mu? Olursa kasada sorun yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Merhaba, yaşım 17 CarrefourSA'dan kırmızı şarap alacağım herhangi yaş sınırı olur mu? Olursa kasada sorun yaşar mıyım?
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 5 Haziran 2022 #2 enesxq dedi: Merhaba, yaşım 17 CarrefourSA'dan kırmızı şarap alacağım herhangi yaş sınırı olur mu? Olursa kasada sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Kimlik isterler.
enesxq dedi: Merhaba, yaşım 17 CarrefourSA'dan kırmızı şarap alacağım herhangi yaş sınırı olur mu? Olursa kasada sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Kimlik isterler.
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.284 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Haziran 2022 #3 Evet, sorun çıkabilir.
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.573 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 Kimlik istiyorlar 18 yaş altındaysanız alamazsınız deyip okutmuyolar.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 5 Haziran 2022 #5 Küçük göstermiyorsan kimlik sormayabilir. Fakat tüm marketlerde içki satış yaş sınırı 18.
5 547066 Centipat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 48 5 Haziran 2022 #6 enesxq dedi: Merhaba, yaşım 17 CarrefourSA'dan kırmızı şarap alacağım herhangi yaş sınırı olur mu? Olursa kasada sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Aklını mı kaçırdın? O yaşta hiçbiri vermez. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
enesxq dedi: Merhaba, yaşım 17 CarrefourSA'dan kırmızı şarap alacağım herhangi yaş sınırı olur mu? Olursa kasada sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Aklını mı kaçırdın? O yaşta hiçbiri vermez.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 5 Haziran 2022 #7 armas dedi: Küçük göstermiyorsan kimlik sormayabilir. Fakat tüm marketlerde içki satış yaş sınırı 18. Genişletmek için tıkla... Küçük durmuyorum daha önce alanlara baktım kimlik sormadılar bence sorun olmaz.
armas dedi: Küçük göstermiyorsan kimlik sormayabilir. Fakat tüm marketlerde içki satış yaş sınırı 18. Genişletmek için tıkla... Küçük durmuyorum daha önce alanlara baktım kimlik sormadılar bence sorun olmaz.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 5 Haziran 2022 #8 enesxq dedi: Küçük durmuyorum daha önce alanlara baktım kimlik sormadılar bence sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Deneyin o zaman hocam. En fazla alamazsınız bir şey olacak hali yok.
enesxq dedi: Küçük durmuyorum daha önce alanlara baktım kimlik sormadılar bence sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Deneyin o zaman hocam. En fazla alamazsınız bir şey olacak hali yok.
19atakan05 Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 836 Yer Adana 7 Haziran 2022 #9 enesxq dedi: Merhaba, yaşım 17 CarrefourSA'dan kırmızı şarap alacağım herhangi yaş sınırı olur mu? Olursa kasada sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Küçük durmuyorsan sıkıntı olmaz ama küçük duruyorsun kimlik isteyebilirler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
enesxq dedi: Merhaba, yaşım 17 CarrefourSA'dan kırmızı şarap alacağım herhangi yaş sınırı olur mu? Olursa kasada sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Küçük durmuyorsan sıkıntı olmaz ama küçük duruyorsun kimlik isteyebilirler.
James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 7 Haziran 2022 #10 enesxq dedi: Merhaba, yaşım 17 CarrefourSA'dan kırmızı şarap alacağım herhangi yaş sınırı olur mu? Olursa kasada sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Kimlik isterler. 18 yaş üstü sınırı var, vermezler yani. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
enesxq dedi: Merhaba, yaşım 17 CarrefourSA'dan kırmızı şarap alacağım herhangi yaş sınırı olur mu? Olursa kasada sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Kimlik isterler. 18 yaş üstü sınırı var, vermezler yani.