Carrera chronograph saatin değeri nedir?

ZarganaJojuk

Centipat
Daha fazla  
Rastgele çekmeceyi karıştırırken bu saati buldum. Kordonu kopmuş saat çalışmıyor. Saatin değeri nedir, limited Edition falan yazıyor. İşkillendim açıkçası.

Saatin hiçbir yerinde referans numarası yazmıyor ama aşırı orijinal hissiyatı var. Benzerleri yaklaşık 2000-3000 dolar civarında. Vay anam.

Dosya Ekleri

• 17650958568247497506107199857985.jpg
    204,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 17650958886301980344983361634302.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
tag heuer Carrera Calibre 16 automatic chronograph. Diye geçmektedir ve yeni modelleri 4.300 dolar bu eskiye benziyor bunu satarsanız bir 3000 dolara ya da 2.500 dolara antikacıya satabilirsiniz tabii alırlarsa.

tag heuer Carrera Calibre 16 automatic chronograph. Diye geçmektedir ve yeni modelleri 4.300 dolar bu eskiye benziyor bunu satarsanız bir 3000 dolara ya da 2.500 dolara antikacıya satabilirsiniz tabii alırlarsa.
Orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?

Normalde orijinal olup olmadığını anlamak için ilk olarak seri numarasına bakılır ama bu saatteki seri numarası galiba silinmiş ama yine de bir numara var mı diye inceleyin ikinci olarak da saatin markasına bakılır ama bu adım saatin orijinal olup olmadığını kesin olarak belirleyemez.

Orijinal olup olmadığını nasıl anlarım?

Seri numarası için kordonun takıldığı kısma bakın derim.

Büyük ihtimalle bu tür saatlerde seri numarası arkada yazar İngilizce bir şekilde.

Hoca ancak bu yazıyı bulabildim. Direkt bir seri numarası maalesef bulamadım. Yazı klipsin üzerinde.

Hoca ancak bu yazıyı bulabildim. Direkt bir seri numarası maalesef bulamadım. Yazı klipsin üzerinde.
Hocam yazıları internete yazinca klipsin aynısı çıkıyor, klips yaklaşık 125 ila 300 dolar arasi ediyor.

Hocam bir daha baktım benim klipsimde STANLESS diye yazılmış fakat görsellerde Stainless diye yazılmış. Galiba replika

Dosya Ekleri

• 17651013886006951715654372049647.jpg
    196,5 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20251207_130452.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Çok iyi bunu bulduğuna göre F5 sadece 3 markada kullanılıyor.
Daniel klein/ferucci
Jacob and co five time zone.
Çin kaynaklı saat.

Bu saat sajte.
Sebep 1:
2 görseldeki bu numaralar birbiriyle ilişkilidir ve üreticinin veritabanında kayıtlıdır. "F5" ve "FS5" gibi harf-rakam kombinasyonları, genellikle bir markanın resmi kodlama standardına uymaz.
Sebep 2:
F5 ve F S5 gibi kodları resmi model numarası olarak kullanan büyük bir lüks saat markasında böyle kodlamalar bulunmaz.
Kısacası, Saat'in kasası ve kordonu farklı marka ve kodlamalara sahip olduğu için bu saat sahte.

Son düzenleme:
Fakirhanede ne arasın orijinal saat zaten. Eyvallah reis iyi forumlar. Saatle ilgilenen başka arkadaşlar varsa forumu inceleyip bizi bilgilendirebilirler

Fakirhanede ne arasın orijinal saat zaten. Eyvallah reis iyi sosyaller. Saatle ilgilenen başka arkadaşlar varsa forumu inceleyip bizi bilgilendirebilirler

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Orijinal hissiyatı enteresanmış. 4000 dolarlık saati alıp kutusunu, faturasını çöpe atıp, saati de çekmeceye atıp unutacak kadar varlıklı olmak da güzel bir dünya...

Orijinal hissiyatı enteresanmış. 4000 dolarlık saati alıp kutusunu, faturasını çöpe atıp, saati de çekmeceye atıp unutacak kadar varlıklı olmak da güzel bir dünya...
Hahaha büyük büyük dedemin elmas fabrikası vardı o zamandan kalmıştır belki

Sordum babama öncelerden amcam babama vermiş yaptırıp kullanırsın diye babamda ugraşmamış koymuş bi kenara. Bir saatçiye götüreceğim yapabilirse kullanırım iyi bir saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…