Carl Johnson CJ Femtopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Selam Cars 2 bildiğiniz gibi PC'de grafikleri bayağı kötü. Bunun için bildiğiniz bir mod var mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Selam Cars 2 bildiğiniz gibi PC'de grafikleri bayağı kötü. Bunun için bildiğiniz bir mod var mı? Şimdiden teşekkürler.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.773 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #2 Mod var mı bilmiyorum ama PS3 emülatörü üzerinden oynarsanız grafikler konsoldaki gibi. Ben öyle oynuyordum fakat sisteminizin iyi olması gerek.
Mod var mı bilmiyorum ama PS3 emülatörü üzerinden oynarsanız grafikler konsoldaki gibi. Ben öyle oynuyordum fakat sisteminizin iyi olması gerek.
Carl Johnson CJ Femtopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 fortBoys dedi: Mod var mı bilmiyorum ama PS3 emülatörü üzerinden oynarsanız grafikler konsoldaki gibi. Ben öyle oynuyordum fakat sisteminizin iyi olması gerek. Genişletmek için tıkla... PS3 emülatörüden açtığım zaman 5-6 FPS oynatıyor.
fortBoys dedi: Mod var mı bilmiyorum ama PS3 emülatörü üzerinden oynarsanız grafikler konsoldaki gibi. Ben öyle oynuyordum fakat sisteminizin iyi olması gerek. Genişletmek için tıkla... PS3 emülatörüden açtığım zaman 5-6 FPS oynatıyor.