ölümün gölgesi Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #11 a.s.a.p rocky dedi: Başlıkta olduğu gibi çarşamba günü yoklama alınır mı? Alınırsa da işlenir mi? Genişletmek için tıkla... yıllardır müdür yardımcısıydım yoklama bu hafta alınmıyor)) bu da benden size kıyak olsun
a.s.a.p rocky dedi: Başlıkta olduğu gibi çarşamba günü yoklama alınır mı? Alınırsa da işlenir mi? Genişletmek için tıkla... yıllardır müdür yardımcısıydım yoklama bu hafta alınmıyor)) bu da benden size kıyak olsun
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.192 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2025 #12 ölümün gölgesi dedi: Yıllardır müdür yardımcısıydım yoklama bu hafta alınmıyor)) bu da benden size kıyak olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı belli oluyor
ölümün gölgesi dedi: Yıllardır müdür yardımcısıydım yoklama bu hafta alınmıyor)) bu da benden size kıyak olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı belli oluyor
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 14 Ocak 2025 #13 E Okul 17 Ocak günü, yani bu hafta Cuma günü kapanıyor. Yani büyük ihtimalle tatile girene kadar yoklama alınacak, ve sisteme girilecek. ölümün gölgesi dedi: yıllardır müdür yardımcısıydım yoklama bu hafta alınmıyor)) bu da benden size kıyak olsun Genişletmek için tıkla... Müdür yardımcısı olmadığın, noktalama işaretlerine verdiğin değerden belli zaten. Son düzenleme: 14 Ocak 2025
E Okul 17 Ocak günü, yani bu hafta Cuma günü kapanıyor. Yani büyük ihtimalle tatile girene kadar yoklama alınacak, ve sisteme girilecek. ölümün gölgesi dedi: yıllardır müdür yardımcısıydım yoklama bu hafta alınmıyor)) bu da benden size kıyak olsun Genişletmek için tıkla... Müdür yardımcısı olmadığın, noktalama işaretlerine verdiğin değerden belli zaten.
ölümün gölgesi Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #14 RDJ dedi: E Okul 17 Ocak günü, yani bu hafta Cuma günü kapanıyor. Yani büyük ihtimalle tatile girene kadar yoklama alınacak, ve sisteme girilecek. Müdür yardımcısı olmadığın, noktalama işaretlerine verdiğin değerden belli zaten. Genişletmek için tıkla... tamam gülüm senin dediğin olsun
RDJ dedi: E Okul 17 Ocak günü, yani bu hafta Cuma günü kapanıyor. Yani büyük ihtimalle tatile girene kadar yoklama alınacak, ve sisteme girilecek. Müdür yardımcısı olmadığın, noktalama işaretlerine verdiğin değerden belli zaten. Genişletmek için tıkla... tamam gülüm senin dediğin olsun
R rubin2727 Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #15 RDJ dedi: E Okul 17 Ocak günü, yani bu hafta Cuma günü kapanıyor. Yani büyük ihtimalle tatile girene kadar yoklama alınacak, ve sisteme girilecek. Müdür yardımcısı olmadığın, noktalama işaretlerine verdiğin değerden belli zaten. Genişletmek için tıkla... Dostum bunda şaka yapıyordur ama emin ol yoklama alınmıyor
RDJ dedi: E Okul 17 Ocak günü, yani bu hafta Cuma günü kapanıyor. Yani büyük ihtimalle tatile girene kadar yoklama alınacak, ve sisteme girilecek. Müdür yardımcısı olmadığın, noktalama işaretlerine verdiğin değerden belli zaten. Genişletmek için tıkla... Dostum bunda şaka yapıyordur ama emin ol yoklama alınmıyor
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 14 Ocak 2025 #16 rubin2727 dedi: Dostum bunda şaka yapıyordur ama emin ol yoklama alınmıyor Genişletmek için tıkla... Espri amacıyla yaptım zaten. Ve evet, bende E Okuluma baktığım zaman bugün yok yazılmamışım.
rubin2727 dedi: Dostum bunda şaka yapıyordur ama emin ol yoklama alınmıyor Genişletmek için tıkla... Espri amacıyla yaptım zaten. Ve evet, bende E Okuluma baktığım zaman bugün yok yazılmamışım.
JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #17 Çarşambadan itibaren alınmıyor yoklama sınırdaysan risk alma ama.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.192 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2025 #18 Gencler yoklama her gün alınıyor merak etmeyin eğer alınmaz ise ceza yer yönetim. O defterler kağıtlar 5 yıl saklanıyor kontrol edilmek için eğer hoca yazmıyorsa üşeniyor demektir.
Gencler yoklama her gün alınıyor merak etmeyin eğer alınmaz ise ceza yer yönetim. O defterler kağıtlar 5 yıl saklanıyor kontrol edilmek için eğer hoca yazmıyorsa üşeniyor demektir.
a.s.a.p rocky Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 388 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #19 şimdi anlamadım beyler yarın yok yazılır mıyız?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.192 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2025 #20 a.s.a.p rocky dedi: Şimdi anlamadım yarın yok yazılır mıyız? Genişletmek için tıkla... Kanka vallahi değişir okula göre sen git yine de sınırdasın.
a.s.a.p rocky dedi: Şimdi anlamadım yarın yok yazılır mıyız? Genişletmek için tıkla... Kanka vallahi değişir okula göre sen git yine de sınırdasın.