İstegelsinden aldım. 300 TL üzerine 50 TL kupon veriyor, ilk alışverişe 8 adet carte D'or selection karamel kurabiye 280 TL'ye geldi. Normalde tanesi 80-90 TL arası değişiyor, kaçırmayın. Ankara'da stok bitmiş.
İstegelsinden aldım. 300 TL üzerine 50 TL kupon veriyor, ilk alışverişe 8 adet carte D'or selection karamel kurabiye 280 TL'ye geldi. Normalde tanesi 80-90 TL arası değişiyor, kaçırmayın. Ankara'da stok bitmiş.
Dediğin algida yurt dışında %13 meyve oranıyla dondurma satarken bizde %1 oranında satabiliyor. Keza içindeki meyve püresi oranı onlarda %11 iken bizde binde dört gibi birçok örnek var sıkıntı yok glikoz fruktoz şuruplarından yola devam.
Dediğin algida yurt dışında %13 meyve oranıyla dondurma satarken bizde %1 oranında satabiliyor. Keza içindeki meyve Pure'si oranı onlarda %11 iken bizde binde dört gibi birçok örnek var sıkıntı yok glikoz fruktoz şuruplarından yola devam.