Gıda Carte D'or selection karamel kurabiye 800 ML 41 TL

yeni nesil harika ya içeriğine bakıp eleştiride bulunuyorlar fakir bir ülkede ikinci sınıf insana anca bunları verirler. maraşlıyım orda bile artık eskisi gibi süt tadı yok dondurmalarda
Sen istersen yemeye devam edebilirsin ancak bu ürün de normal fiyatında uygun bir ürün değil. Bim'in ürünlerinde bile yasal süt sınırı ortalama kornet dondurmalarında karşılanıyor. Algida'nın paketli olanları için sadece magnun ürünleri yasal süt sınırını karşılıyor. Ben sağlığıma dikkat ediyorum ve Bitkisel yağlı sütlü buz yemiyorum. Sen ütülmek istiyorsan yemeye devam edebilirsin.

Kaçıncı dünya ülkesi vatandaşı olarak görüyorlar sanıyorsun seni :D

Hayır sanki her şey güllük gülistanlık ekonomi iyi olsa zaten herkes en iyisini yer o yüzden boş algıya gerek yok dikkat ediyorum yok oranları fazla yok değerler düşük (sözüm meclisten dışarı) bu ülkede her şeyi kafaya takıyorum 1 tane daha ekleyemem her ürününü yedim tadı gayet güzel.

Sen istersen yemeye devam edebilirsin ancak bu ürün de normal fiyatında uygun bir ürün değil. Bim'in ürünlerinde bile yasal süt sınırı ortalama kornet dondurmalarında karşılanıyor. Algida'nın paketli olanları için sadece magnun ürünleri yasal süt sınırını karşılıyor. Ben sağlığıma dikkat ediyorum ve Bitkisel yağlı sütlü buz yemiyorum. Sen ütülmek istiyorsan yemeye devam edebilirsin.
:D K.maraşlıyım yazdım yukarda sence bunları almama gerek var mıdır :D

Hayır sanki her şey güllük gülistanlık ekonomi iyi olsa zaten herkes en iyisini yer o yüzden boş algıya gerek yok dikkat ediyorum yok oranları fazla yok değerler düşük (sözüm meclisten dışarı) bu ülkede her şeyi kafaya takıyorum 1 tane daha ekleyemem her ürününü yedim tadı gayet güzel.
muhtemelen hayatın içine daha atılmadılar. Ailelerin yanında yaşayıp ufak kazançlarla kendi ihtiyaçlarını giderdiğini düşünenler böyledir. Tek başlarına kaldıklarında yemek artığı bile yemekten tenezzül etmezler.

:D k. Maraşlıyım yazdım yukarıda sence bunları almama gerek var mıdır :D

Muhtemelen hayatın içine daha atılmadılar. Ailelerin yanında yaşayıp ufak kazançlarla kendi ihtiyaçlarını giderdiğini düşünenler böyledir. Tek başlarına kaldıklarında yemek artığı bile yemekten tenezzül etmezler.

Katılıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı