inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 Merhaba, bugün cartlow diye uygulama keşfettim. iPhone 13 Pro Max gördüm 1657 aed diyordu, bu para birimini Türk lirasına çevirdiğinizde ise 17.488 TL tutuyor sizce güvenilir mi?
Merhaba, bugün cartlow diye uygulama keşfettim. iPhone 13 Pro Max gördüm 1657 aed diyordu, bu para birimini Türk lirasına çevirdiğinizde ise 17.488 TL tutuyor sizce güvenilir mi?
CengizD Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 636 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #2 Eğer Türkiye'ye getirtmeyi planlıyorsanız site güvenli olsa bile gümrükten geçmez. Hatta direkt yollamayabilirler. O fiyatlardaki yurtdışı telefonu, cep telefonları mağazalarında burada da bulabilirsiniz sanırım.
Eğer Türkiye'ye getirtmeyi planlıyorsanız site güvenli olsa bile gümrükten geçmez. Hatta direkt yollamayabilirler. O fiyatlardaki yurtdışı telefonu, cep telefonları mağazalarında burada da bulabilirsiniz sanırım.
inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #3 CengizD dedi: Eğer Türkiye'ye getirtmeyi planlıyorsanız site güvenli olsa bile gümrükten geçmez. Hatta direkt yollamayabilirler. O fiyatlardaki yurt dışı telefonu, cep telefonları mağazalarında burada da bulabilirsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim.
CengizD dedi: Eğer Türkiye'ye getirtmeyi planlıyorsanız site güvenli olsa bile gümrükten geçmez. Hatta direkt yollamayabilirler. O fiyatlardaki yurt dışı telefonu, cep telefonları mağazalarında burada da bulabilirsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim.