Rs.YnsV3 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Hesabımda zaten Forza Horizon 5, Assetto Corsa ve BeamNG.drive var ama açıkçası bilemediğim için soruyorum. Sizce alınır mı? Alınmaz mı?
Hesabımda zaten Forza Horizon 5, Assetto Corsa ve BeamNG.drive var ama açıkçası bilemediğim için soruyorum. Sizce alınır mı? Alınmaz mı?
Walcott Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 484 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #2 Arkadaşın yoksa bir süre sonra sarmıyor.
Rs.YnsV3 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 Walcott dedi: Arkadaşın yoksa bir süre sonra sarmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayacak arkadaş herhalde olmaz diye düşünüyorum, şu an indirimde diye sormuştum.
Walcott dedi: Arkadaşın yoksa bir süre sonra sarmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayacak arkadaş herhalde olmaz diye düşünüyorum, şu an indirimde diye sormuştum.
eco123 Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 Direksiyon setin varsa bence çok kaliteli bir oyun değil ben diğer saydığın oyunlarıda oynuyorum çok daha kalitesiz bir oyun.
Direksiyon setin varsa bence çok kaliteli bir oyun değil ben diğer saydığın oyunlarıda oynuyorum çok daha kalitesiz bir oyun.
Rs.YnsV3 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #5 eco123 dedi: Direksiyon setin varsa bence çok kaliteli bir oyun değil ben diğer saydığın oyunları da oynuyorum çok daha kalitesiz bir oyun. Genişletmek için tıkla... Haklısın, teşekkürler
eco123 dedi: Direksiyon setin varsa bence çok kaliteli bir oyun değil ben diğer saydığın oyunları da oynuyorum çok daha kalitesiz bir oyun. Genişletmek için tıkla... Haklısın, teşekkürler