heyyoo9 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #1 Merhaba CarX Drift Racing Online aldım ancak araba durmaksızın kendi kendine kayıyor ve sağ sol yapamıyorum düzgünce, nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2023
Merhaba CarX Drift Racing Online aldım ancak araba durmaksızın kendi kendine kayıyor ve sağ sol yapamıyorum düzgünce, nasıl çözerim?
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 7 Haziran 2023 #2 Dostum o oyun zaten drift atmak için var.
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 929 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #3 O oyun zaten drift için. Eğer normal araba oyunu istiyorsan assetto corsa vs. al.
TheKingTR Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #4 ETS 2'ye araba modu yükle viraj alırken en fazla devrilir
heyyoo9 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #5 BY LEWU dedi: Dostum o oyun zaten drift atmak için var. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum ama öyle bir şey değil demek istediğim videolarda baktğımda adamlar yeri geldiğinde yanlıyor yeri gelince düz sürüyor ama bende araba sabit gitmiyor.
BY LEWU dedi: Dostum o oyun zaten drift atmak için var. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum ama öyle bir şey değil demek istediğim videolarda baktğımda adamlar yeri geldiğinde yanlıyor yeri gelince düz sürüyor ama bende araba sabit gitmiyor.