Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar. CarX Drift Racing'de gördüğüm kişilerin araçları çok güzel. Modifiyeleri olsun kaplamaları olsun. Bende öyle şeyler yapmak istiyorum. Oyunu Steam üzerinden aldım. Mod mu kurmam gerek?
Selamünaleyküm arkadaşlar. CarX Drift Racing'de gördüğüm kişilerin araçları çok güzel. Modifiyeleri olsun kaplamaları olsun. Bende öyle şeyler yapmak istiyorum. Oyunu Steam üzerinden aldım. Mod mu kurmam gerek?
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #2 Hayır, moda gerek yok. Garage>Body Kits>Body>Stock'un yanındaki Stock Tune'yi seçip yukarıdan istediğin gibi modifiye edebilirsin. Artı 0 Eksi
Hayır, moda gerek yok. Garage>Body Kits>Body>Stock'un yanındaki Stock Tune'yi seçip yukarıdan istediğin gibi modifiye edebilirsin.
KS KS Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #3 12 taklalı Bmw E60 dedi: Hayır, moda gerek yok. Garage>Body Kits>Body>Stock'un yanındaki Stock Tune'yi seçip yukarıdan istediğin gibi modifiye edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Az önce kendim buldum bunu. Gördüklerim kadar iyi olmasa da kendimi tatmin edecek bir S13 yaptım. Dosya Ekleri 1668025785325.png 766,3 KB · Görüntüleme: 139 Artı 0 Eksi
12 taklalı Bmw E60 dedi: Hayır, moda gerek yok. Garage>Body Kits>Body>Stock'un yanındaki Stock Tune'yi seçip yukarıdan istediğin gibi modifiye edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Az önce kendim buldum bunu. Gördüklerim kadar iyi olmasa da kendimi tatmin edecek bir S13 yaptım.