B Bahadir Okkali Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 Dün 01:29 #1 CasaOS'ten Nextcloud'a girdiğimde giriş yapmamı istiyor, kullanıcı oluşturamıyorum. Bundan önce de "untrusted network" hatası vermişti, onu çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 01:43
CasaOS'ten Nextcloud'a girdiğimde giriş yapmamı istiyor, kullanıcı oluşturamıyorum. Bundan önce de "untrusted network" hatası vermişti, onu çözdüm.
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.785 Makaleler 11 Çözümler 36 Yer Aokigahara Dün 05:17 #2 AppData/Nextcloud klasörünü silip sıfırdan kurun. Uğraşmak istersen terminalden occ komutuyla da kullanıcı ekleyebilirsin.
AppData/Nextcloud klasörünü silip sıfırdan kurun. Uğraşmak istersen terminalden occ komutuyla da kullanıcı ekleyebilirsin.
B Bahadir Okkali Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 Dün 14:02 #3 Mephistopheles dedi: AppData/Nextcloud klasörünü silip sıfırdan kurun. Uğraşmak istersen terminalden occ komutuyla da kullanıcı ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Silip kurdum fakat yine aynı şekilde. Başka nasıl yapabilirim?
Mephistopheles dedi: AppData/Nextcloud klasörünü silip sıfırdan kurun. Uğraşmak istersen terminalden occ komutuyla da kullanıcı ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Silip kurdum fakat yine aynı şekilde. Başka nasıl yapabilirim?