CaseBull PCI7181VG Nasıldır?

Samet5109

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yeni bir PC almaya karar verdim.
1-2 Gündür araştırıyorum, CaseBull diye bir marka buldum ve i7 işlemcili.

Bu PC yi almayı düşünüyorum fakat arkadaşlar;

1 - i7 İşlemcili ama 2.13/2.93 GHz
2 - FreeDOS İşletim Sistemi yüklü

Sizce almalımıyım arkadaşlar ?
"Windows 7 yada Windows 8 yükleyebilirim dimi?"

CaseBull PCI7181VG Intel Core i7 640LM 2.13GHz / 2.93GHz 8GB Fiyatı

Ayrıca " LoL , CS 1.6 , CS:GO gibi oyunları oynayacağım "

Bu sistemle bu oyunları oynamam mümkün müdür ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana süper bir fikirde bulunacağım. Anladığım kadarıyla bütçen 1000-1200 civarıdır. Sana bir sistem toplayayım oynamadığın Gta V dahil oyun kalmasın. Zaten o pc intel hd graphics kullanıyor. :)
İşlemci: Intel Pentium G3240 Soket 1150 3.1GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci
Anakart:MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart (USB 3.0)
Ram:Crucial 8GB Ballistix Sport XT DDR3 1600MHz CL9 1.5V PC Ram
Ekran Kartı:Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
Hard Disk:WD 3.5" 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk
Kasa:FRISBY FC-8870G 400W MidT ATX SİYAH KASA

Toplam: 1226,29 TL

Eğer daha fazla performans ihtiyacı duyarsan msi oc genie 2 ile otomatik doping yapabilirsin. O belirttiğin bilgisayardan çok daha iyidir. İ7 deyip geçme 4.nesil olacak hali yok zaten. :D

PC toplamak istemiyorum, hepsinin garantisiyle uğraşmak falan.

Oyunlarda sıkıntı çekmeyecek orta bütçeli PC almak istiyorum. Zaten oynayacağım oyunlarda belli;

LoL , CS 1.6 , CS:GO

PC toplamak istemiyorum, hepsinin garantisiyle uğraşmak falan.

Oyunlarda sıkıntı çekmeyecek orta bütçeli PC almak istiyorum. Zaten oynayacağım oyunlarda belli;

LoL , CS 1.6 , CS:GO
Performans istiyorsan toplaman en mantıklısı. Onu alınca inan memnun olmazsin. Hatta CS:GO oynayabilirsen şükret.

Arkadaş kendi mallarını satacaklar internette sosyal paylaşımla yeni müşteriler bulacaklar amma da artmış... sanırsın yardım ediyor... Yazdıklarına bakan o paraya dünyanın en iyi bilgisayarını toplayacak sanır... Ben bu markanın benzer bir modelini aldım. Çattır çattır da çalışıyor. Hem oyun oynuyorum hem de dükkanda iş yapıyorum. Al yada alma .... ama yinede kendine göre karar ver:)!
Gerçi ilk mesaj mayıs 2015 :) neyin davası bu :)! adam almıştır zaten de makine bile eskimiştir...ben de tarihe bakmadan sayıyorum... :)))

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı