Casio AE-1000WD-1AVDF almayı düşünüyor. Metal kordonundan dolayı tercih ettim. Acaba saati kullanan oldu mu? Bileğim baya ince, 18 yaşındayım. Alınca kısaltacağım kordonu. Sizce almalı mıyım? Yoksa 50-100 fiyat aralığında bir öneriniz var mı?
Hepsiburada'dan aldım 2,5 günde geldi. Saatin alarm sesi güçlü. Dünya saati ekranı biraz uğraştırdı. Kasa çok güzel ama kordon tipi biraz değişik. Diğer klasik çelik kordonlar -ip gibi- hareket etmiyor kısıtlı şekilde hareket ediyor. Bu fiyata alınabilecek iyi ürünlerden fiyatını hak ediyor.
--Güncelleme--
8 aydır saati kullanıyorum. Bir çok denize girdim (en fazla 3 metre dalmışımdır), düğmelerin etrafında hafif tuz bile kaldı ama bir sorun yaşamadım. Kesinlikle su geçirmiyor.
Sadece saatin ön tarafında ''world time'' ve ''illuminator'' yazıları hafif silindi.
Saatin camında hafif bir bombe var, düz zemine sürtünce siyah plastik kısımlar(''world time'' ve ''illuminator'' yazan) camın sürtmesini malesef engellemiyor ve camdaki bombe yüzünden çizilmeye müsait ama 8 aydır ağır bir çizilme olmadı. Almak isteyenlere tavsiye ederim.