Casio Edifice saatin çizilen kordonu tamir edilebilir mi?

MrFinBlack

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Birkaç gün önce beğenerek Casio Edifice saat aldım, saatin metal kordonunun klips kısmı daha 2 gün bile takamadan fayansa sürtüp çizildi. Metal parlatıcı krem sürdüm vesaire ama maalesef bir işe yaramadı. Kullandıkça elbet çizilecek farkındayım ama daha 1 hafta bile takamadan çizilmesi açıkçası beni üzdü Bu çiziği giderebilmenin bir yolu var mı? Saatçilerde polisaj işlemi yapılıyor ama sırf kordon için bile 500 lira istiyorlar.

Hocam Cape Cod'dan mı bahsediyorsunuz? Eğer oysa fiyatı 800-1000 lira bandında zaten çok daha uyguna polisaj yapıyorlar. Aldıktan sonra işe yaramama ihtimalide var

Hocam cape CoD'dan mı bahsediyorsunuz? Eğer oysa fiyatı 800-1000 lira bandında zaten çok daha uyguna polisaj yapıyorlar. Aldıktan sonra işe yaramama ihtimalide var.
Hocam sadece klips kısmındaki çizik için o kadar para vermeye gerek yok başka bir saatçiye sorun para bile almaması lazım aslında bu ürünü uzun vadede kullanabilirsiniz ya da daha ucuza sulu zımpara alırsınız dikkatlice kendiniz halledersiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…