Giyim Casio erkek kol saati 1.237 TL

Hobi olarak saat toplayan arkadaşlara bu saatler yerine Casio Royale öneririm. Düşük bütçede alınacak güzel saatlerdendir. İlla yukarıdaki modellerden biri alınacaksa roma rakamlı olanı öneririm.

Bitmeyeceğim arkadaş, sanki Rolex tak diyoruz 1000 liraya saat takma diyoruz. Ha herhangi bir bütçede de Seiko > Casiodur. Asıl senin gibi tiplere bakmasınlar

Öyle inanılmaz bir indirim olmamakla birlikte; çelik kordonlu, güvenilir bir analog saat isteyenler için oldukça iyi bir seçenek. Arap rakamlı olan bana kalırsa en kolay okunabilen analog Casiolardan biri, cidden saati öğrenmek için kullanmak istiyorsanız kolaylık olacaktır.

Roma rakamlısı siyah deri kayışla ayrıca güzel duruyor (neredeyse bir Hamilton Murph havasında).

Bitmeyeceğim arkadaş, sanki Rolex tak diyoruz 1000 liraya saat takma diyoruz. Ha herhangi bir bütçede de Seiko > Casiodur. Asıl senin gibi tiplere bakmasınlar
Casio kötü saat değil. Saatine göre de büyük mü küçük mü tartışılır. Mesela Casio Duro ikonik bir model, Casio Royal mesela ikonik bir model, mesela Casio FW91 ikonik bir model. Bak Fw91 1000 TL bile değil ama giriş seviyesi bir Seiko 5'e göre bir koleksiyoncu için daha önemli bir saattir. 1k'ya da saat alınabilir. Bu saat Casio'ysa kimse de niye aldın demez. Düzgün kıyas yapın

1 ay önce normal rakam beyaz kadranlısını aldım fiyatına göre çok güzel bir ürün bence. Benim gibi nato kayış ile beraber kullanırsanız daha da çok sevebileceğinize eminim
Ben de bunu yazmaya gelmiştim, özellikle siyah kadran rakamlı model haki renk nato kayışla çok şık olur. Saati beğenmeyenlere de selam olsun , çok ekonomik ve farklı kayışlarla hoş durabilen saat modellerinden.

Olay butce’de bitiyor.

Bu tarz yorumlar biraz sacma oluyor. Sana gore casio dandik, seiko iyidir. Bana gore seiko dandik omega iyidir. Oburune gore de omega dandik patek iyidir.

Oyle bakmam falan bos yorumlara pek gerek yok.

Aynen oyle.

Saatten arkadaşlar bilir bence roma rakamlı saat alınmaz şöyle adamdır böyle adamdır diye bir algı mevcut mu? Belli olmaz şimdi, alırız laf gelir yok bu para roma rakamlıya verilir mi falan ne bileyim.

Başkası ne düşünecek diye saat alıyorsanız bence almayın daha iyi.

Olay bütçe'de bitiyor.

Bu tarz yorumlar biraz saçma oluyor. Sana gore Casio dandik, Seiko iyidir. Bana gore Seiko dandik Omega iyidir. Oburune gore de Omega dandik patek iyidir.

Oyle bakmam falan bos yorumlara pek gerek yok.

Aynen oyle.

Grand Seiko ile Omega'yı mı karşılaştırıyorsun "Boş yorum" sen de yapma aynı segment saatlerle aynı segment saati karşılaştırıyoruz.

Neymiş efendim Casio öyle böyle, kardeşim hesap makinesi mi alıyoruz saat mi alıyoruz? Casio hesap makinesi yapmaya devam edebilir saatte japonsa Seiko.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başkası ne düşünecek diye saat alıyorsanız bence almayın daha iyi.

Ne yazık ki öyle bir durum olmuyor saati güzel durması için alıyorum kendi zevklerimde önemli tabii ama mesela giyim markasının saati alınmaz diyorlar parana yazık diyorlar aynı durumlar bunun içinde olabilir başkasının fikirleri benim için önemli açıkçası.

Grand Seiko dememiş zaten? Hakkında yeterli bilgi/kültür sahibi olmadığınız konularda boş keseden sallamamanızı tavsiye ederim. Casio'nun horolojideki yeri Seiko'dan aşağı değildir. Dijital veya analog onlarca ikonik modele sahip, sınıfları aşan güvenilir bir markadır.

Komik olmayan bir troll olmanız şu mesajınızda ciddi olmanızdan daha iyidir öyle düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…