Casio G-Shock GA2100 karton kutuda gelmesi normal mi?

tarıkeren

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA RTX 4050 - İNTEL CORE İ5 12500H - 16GB RAM
Arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce bir G-Shock GA2100 aldım ve normalde metal bir kutu içerisinde geliyor diye biliyorum ama bana gelen kutu ise üstünde G-Shock yazılı bir kutu oldu ve bu beni biraz hayal kırıklıgına uğrattı çünkü o kadar para veriyoruz ve böyle bir kutuda gelmesi üzücü oldu, bu durum normal mi bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bence durum normal o metal kutular falan tanıtım ürünlerinde yada özel limitli serilerde falan gelir.

Yani bence durum normal o metal kutular falan tanıtım ürünlerinde yada özel limitli serilerde falan gelir.
Kuzenimde de normal seri bi G-shock var ama onda mesela metal kutu var yine ondan ötürü bi hayal kırıklığı oldu

Arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce bir G-Shock GA2100 aldım ve normalde metal bir kutu içerisinde geliyor diye biliyorum ama bana gelen kutu ise üstünde G-Shock yazılı bir kutu oldu ve bu beni biraz hayal kırıklıgına uğrattı çünkü o kadar para veriyoruz ve böyle bir kutuda gelmesi üzücü oldu, bu durum normal mi bilgisi olan var mı?
Sıkıntı olmaz fakat biraz garip. Ben ersasaatten https://www.hepsiburada.com/casio-mtp-v005d-1budf-erkek-kol-saati-pm-HB00000N47O4 şu modeli aldım metal kutu ile geldi.

Hocam bence normal değil ama sıkıntı çıkarmaz diye tahmin ediyorum. Fotoğraf atarsanız daha iyi olur.
Şu şekil bir kutuya sahip.

1729953928316.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sipariş etmiştim hepsiburada isviçre saatten iptal ettim bir yorum görmüştüm kartonla geldi diye

Ben de yeni satın almıştım hepsiburada isviçre saatten ama bir yorum gördüm sonrasında sizin yazdıklarınızı okuyunca iptal ettim .fiyat iyiydi ama satıcının aynı ürün yorumları da iyiydi bir yorumda kartonla geldi diye okuyunca sinmedi içime neyse artık

Hatta satıcıya sordum. Her g shock metal kutuyla gelmez bu da onlardan biri yazmış

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı