Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.192 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 23:48 #1 Şık duruyor. Satıcı ve gönderici Amazon.com.tr. Amazon.com.tr
r00ts Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 359 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 23:51 #2 Teşekkür ederim gerçekten şık duran bir saat, biraz Rolex Datejust'a benzetiyorum.
Mephistopheles Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 738 Makaleler 5 Çözümler 6 Yer Aokigahara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. Cuma 00:03 #3 Fıyatına göre oldukça kaliteli, şık bir saat. Mekanik beklentisi olmayan, sade, klasik saat isteyenler direk yapıştırsın.
Fıyatına göre oldukça kaliteli, şık bir saat. Mekanik beklentisi olmayan, sade, klasik saat isteyenler direk yapıştırsın.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:07 #4 Amazon.com.tr İç kadranında altın detaylı olanı da daha uygun fiyata bulunuyor. Aynı saati kullanıyorum. Görüntüsünden de oldukça memnunum.
Amazon.com.tr İç kadranında altın detaylı olanı da daha uygun fiyata bulunuyor. Aynı saati kullanıyorum. Görüntüsünden de oldukça memnunum.
itenberg Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 / Ryzen7 7840HS / RTX 4060 Cinsiyet Erkek Cuma 00:32 #5 iKayraOnur dedi: Amazon.com.tr İç kadranında altın detaylı olanı da daha uygun fiyata bulunuyor. Aynı saati kullanıyorum. Görüntüsünden de oldukça memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam kolunuzda nasıl durduğunu merak ettim mahsuru yoksa fotoğraf atar mısınız? Bileğim ince kasa çapı uyar diye düşünüyorum.
iKayraOnur dedi: Amazon.com.tr İç kadranında altın detaylı olanı da daha uygun fiyata bulunuyor. Aynı saati kullanıyorum. Görüntüsünden de oldukça memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam kolunuzda nasıl durduğunu merak ettim mahsuru yoksa fotoğraf atar mısınız? Bileğim ince kasa çapı uyar diye düşünüyorum.
Kimmich Mentality Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 00:56 #6 Hoşuma gitti almaya değer mi? Pek saat takan biri değilim.
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.601 Makaleler 12 Çözümler 45 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Cuma 09:38 #7 Casio'ya aşık olan biriyim ama bilin bakalım ne yok?
K Kulspruta Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 36 Cuma 12:40 #8 Kimmich Mentality dedi: Hoşuma gitti almaya değer mi? Pek saat takan biri değilim. Genişletmek için tıkla... Görünüşünü beğendiyseniz alıp geçebilirsiniz. Bu fiyat aralığında daha kaliteli bir seçenek bulacağınızı sanmıyorum.
Kimmich Mentality dedi: Hoşuma gitti almaya değer mi? Pek saat takan biri değilim. Genişletmek için tıkla... Görünüşünü beğendiyseniz alıp geçebilirsiniz. Bu fiyat aralığında daha kaliteli bir seçenek bulacağınızı sanmıyorum.
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.601 Makaleler 12 Çözümler 45 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Cuma 12:42 #9 Bileğim ince arkadaşlar. Biraz zayıf sayılırım. Bu ürün kaba gelir mi sizce? F91W modelini kullanıyorum cuk oturuyor bileğime büyüklük olarak.
Bileğim ince arkadaşlar. Biraz zayıf sayılırım. Bu ürün kaba gelir mi sizce? F91W modelini kullanıyorum cuk oturuyor bileğime büyüklük olarak.
K Kulspruta Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 36 Cuma 12:45 #10 Mando9098 dedi: Bileğim ince arkadaşlar. Biraz zayıf sayılırım. Bu ürün kaba gelir mi sizce? F91W modelini kullanıyorum cuk oturuyor bileğime büyüklük olarak. Genişletmek için tıkla... Büyük bir saat değil 38.5 çapı. Ekstra ince bir bileğiniz yoksa sorun olacağını sanmıyorum. Tabii ki f91w'den sonra daha büyük hissettirecektir o ayrı konu. Saati beğendiyseniz bu fiyata gözü kapalı alabilirsiniz. En kötü iade edersiniz.
Mando9098 dedi: Bileğim ince arkadaşlar. Biraz zayıf sayılırım. Bu ürün kaba gelir mi sizce? F91W modelini kullanıyorum cuk oturuyor bileğime büyüklük olarak. Genişletmek için tıkla... Büyük bir saat değil 38.5 çapı. Ekstra ince bir bileğiniz yoksa sorun olacağını sanmıyorum. Tabii ki f91w'den sonra daha büyük hissettirecektir o ayrı konu. Saati beğendiyseniz bu fiyata gözü kapalı alabilirsiniz. En kötü iade edersiniz.