steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.329 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD Bugün 14:19 #11 izoo dedi: Casio öyle çok çakması olan bir saat markası değil belli başlı modellerde oluyor sıkıntı olmaz nerde ucuzsa ordan al. Genişletmek için tıkla... Daha ucuz olanla 200 TL fark var. Çakma olup olmamasından ziyade yukarıdaki sorunu tekrar yaşamak istemiyorum.
izoo dedi: Casio öyle çok çakması olan bir saat markası değil belli başlı modellerde oluyor sıkıntı olmaz nerde ucuzsa ordan al. Genişletmek için tıkla... Daha ucuz olanla 200 TL fark var. Çakma olup olmamasından ziyade yukarıdaki sorunu tekrar yaşamak istemiyorum.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.966 Çözümler 26 Yer Adana Bugün 14:20 #12 steelumut dedi: Daha ucuz olanla 200 TL fark var. Çakma olup olmamasından ziyade yukarıdaki sorunu tekrar yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şans işi hocam bilemeyiz ki.
steelumut dedi: Daha ucuz olanla 200 TL fark var. Çakma olup olmamasından ziyade yukarıdaki sorunu tekrar yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şans işi hocam bilemeyiz ki.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.329 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD Bugün 14:20 #13 izoo dedi: Şans işi hocam bilemeyiz ki. Genişletmek için tıkla... Benim şansıma tekrar bile yaşayabilirim. Neyse göreceğiz bakalım.
izoo dedi: Şans işi hocam bilemeyiz ki. Genişletmek için tıkla... Benim şansıma tekrar bile yaşayabilirim. Neyse göreceğiz bakalım.