Selamlar arkadaşlar. Hayatımda ilk kez bir klasik saat alacağım ve başlangıç olarak gözüme hoş görünen bu modeli seçtim. Birkaç seçeneğim daha vardı ancak bu saatin tasarımı daha çok hoşuma gitti. Bu saati ya da benzerini kullanan var mı acaba? Daha önce saat takmadığım için bileğimde nasıl duracağını ve saatin genel kalitesi hakkında bilgi sahibi değilim.
Gayet kaliteli ve şık bir saat. Yeşil kadranlı modeline sahibim. Kasa çapı 38,5mm olduğu için bileğinizde büyük ve abartılı durmaz. Gayet güzel bir seçim bence. Hangi kadran rengini tercih edeceksiniz?
Gayet kaliteli ve şık bir saat. Yeşil kadranlı modeline sahibim. Kasa çapı 38, 5mm olduğu için bileğinizde büyük ve abartılı durmaz. Gayet güzel bir seçim bence. Hangi kadran rengini tercih edeceksiniz?
Ben linkteki siyah kadranlı modeli tercih etmeyi düşünüyorum. Hem şahsen renkli şeylerden çabuk sıkılabiliyorum hem de klas durduğunu düşündüm. Eğer imkanınız varsa fotoğrafını atabilir misiniz saatin bileğinizdeki duruşunun. Bileğim ince olduğu için fazla büyük olmadığını söylemeniz iyi oldu.
Gayet kaliteli ve şık bir saat. Yeşil kadranlı modeline sahibim. Kasa çapı 38, 5mm olduğu için bileğinizde büyük ve abartılı durmaz. Gayet güzel bir seçim bence. Hangi kadran rengini tercih edeceksiniz?