Giyim Casio MTP-V001GL-7BUDF kol saati 718 TL

Boyut olarak çok küçük bir saat. Kordonları ince ve gerçek deri değil. Bence başka modellere yönelmek gerekiyor. Fiyat performans bile diyemem. Bu fiyata bunun yerine akıllı bileklik bile alınabillir.

Boyut olarak çok küçük bir saat. Kordonları ince ve gerçek deri değil. Bence başka modellere yönelmek gerekiyor. Fiyat performans bile diyemem. Bu fiyata bunun yerine akıllı bileklik bile alınabillir.
"Casio" ile "fiyat performans değil"i aynı cümlede kullanamazsın Bunu alsan 5-10 sene sonra anca pil değişimi için saatçiye gidersin. Vurup kırmadığın sürece bana mısın demez bu saat.

Bileği ince arkadaşlar kullanabilir. Alternatif olarak MTP serisindeki diğer modellere de bakılabilir.

Hocam aynı saate sahibim. Çok küçük bir saat. 38 mm çapa sahip. Kordon tokası küçücük ve şekilsiz. Çin malı saatlere benziyor. Kordonları Casio markaya göre aşırı dandik 1. ayda soyulmaya başladı. Ayrıca su geçirmezlik seviyesi sıçramaya karşı olan bir model. Camı kristal değil mineral. Çok kolay çiziliyor. Kasası soyulmaya müsait bir yapısı var. Casio markası için fiyat performans demedim bu model için konuşuyorum zaten. Sırf kolunuzda saat olsun diye bile alınacak bir model değil bence. Sadece çocuklar için kullanılabilecek bir yapısı var ama klasik yapısı ile de çocuklar içinde uygun değil...

Özel değilse bileğinizdeki görüntüsünü görebilir miyim? Bileğim ince olduğu için kendim de almayı düşünüyordum.

Şuan kolumda değil. Küçük olduğu için çıkardım. Bilekleriniz ince olsa bile pek tavsiye etmem. Erkek için en küçük saat çapının 42 mm olması taraftarıyım. Ayrıca kordonları standart boyuttaki kayışlardan değil. 20 mm genişlikte. Değiştirmek isterseniz alternatif pek bulamayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…