Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata alabildiyseniz hayırlı olsun geçen sene sonunda ben bu fiyata aldım.Hep bu fiyatta n11’de kuponla 600’e falan geliyordu 10 gün önce.
İki ay önce ki fiyattan alabileceğini düşünmen ütopik kaçıyor, ayrıca enflasyondan bir haber yorum yapmanı da geçiyorum.2 ay önce 600 TL'ye aldığın urunu şimdi 999 TL'ye yükseldi diye sıcak fırsat konusu açmana ilham olan şey nedir?
İki ay önce ki fiyattan alabileceğini düşünmen ütopik kaçıyor, ayrıca enflasyondan bir haber yorum yapmanı da geçiyorum.
Sorunun cevabı; sıcak fırsat olması.
Sen pinpon topunu baz alan TÜİK'e inanmaya devam eden masum kesimdensin anlaşılan. İşletme giderlerine %7 zam geldi de bizim mi haberimiz yok. Ticaretten anlamadığın bariz belli. Bence sen dünyadan bir haber bizimle dalga geçiyorsun. İroni yaptığını söyle de konuyu uzatma. Gülelim geçelim.Son 2 ayın enflasyonunu TÜİK yuzde 3 enag yuzde 7 açıklamışken sen yüzde 65 artmış fiyatı sıcak diye paylaşıyorsun. Dalga geçmiyorsundur umarım.
Bu linki görüp hala yazdın mı bunu?Fiyatı zaten bir süredir 999tl imiş indirim yok. Ama burada biraz indirim var şu an n11de indirimde
![]()
Casio MTP-V001GL-1BUDF Erkek Kol Saati Fiyatları ve Özellikleri
Casio MTP-V001GL-1BUDF Erkek Kol Saati en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Sen pinpon topunu baz alan TÜİK'e inanmaya devam eden masum kesimdensin anlaşılan. İşletme giderlerine %7 zam geldi de bizim mi haberimiz yok. Ticaretten anlamadığın bariz belli. Bence sen dünyadan bir haber bizimle dalga geçiyorsun. İroni yaptığını söyle de konuyu uzatma. Gülelim geçelim.![]()
Bu benim aldığım saat hocam. Fırsatta ki saat farklı.Fiyatı zaten bir süredir 999tl imiş indirim yok. Ama burada biraz indirim var şu an n11de indirimde
![]()
Casio MTP-V001GL-1BUDF Erkek Kol Saati Fiyatları ve Özellikleri
Casio MTP-V001GL-1BUDF Erkek Kol Saati en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.