Giyim Casio MTP-V001GL-9BUDF Standart Erkek Kol Saati 999TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep bu fiyatta n11’de kuponla 600’e falan geliyordu 10 gün önce.
O fiyata alabildiyseniz hayırlı olsun geçen sene sonunda ben bu fiyata aldım.

1736497610141.png

İki ay önce ki fiyattan alabileceğini düşünmen ütopik kaçıyor, ayrıca enflasyondan bir haber yorum yapmanı da geçiyorum.

Sorunun cevabı; sıcak fırsat olması.

Son 2 ayın enflasyonunu TÜİK yuzde 3 enag yuzde 7 açıklamışken sen yüzde 65 artmış fiyatı sıcak diye paylaşıyorsun. Dalga geçmiyorsundur umarım.

Son 2 ayın enflasyonunu TÜİK yuzde 3 enag yuzde 7 açıklamışken sen yüzde 65 artmış fiyatı sıcak diye paylaşıyorsun. Dalga geçmiyorsundur umarım.
Sen pinpon topunu baz alan TÜİK'e inanmaya devam eden masum kesimdensin anlaşılan. İşletme giderlerine %7 zam geldi de bizim mi haberimiz yok. Ticaretten anlamadığın bariz belli. Bence sen dünyadan bir haber bizimle dalga geçiyorsun. İroni yaptığını söyle de konuyu uzatma. Gülelim geçelim.😂

Fiyatı zaten bir süredir 999tl imiş indirim yok. Ama burada biraz indirim var şu an n11de indirimde
Bu linki görüp hala yazdın mı bunu?
Sen pinpon topunu baz alan TÜİK'e inanmaya devam eden masum kesimdensin anlaşılan. İşletme giderlerine %7 zam geldi de bizim mi haberimiz yok. Ticaretten anlamadığın bariz belli. Bence sen dünyadan bir haber bizimle dalga geçiyorsun. İroni yaptığını söyle de konuyu uzatma. Gülelim geçelim.😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı