Casio MTP-VD01D-1EVUDF alınır mı?

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
İnternette 2.000 TL'ye falan bulabiliyorum, fiyat aralığımda bu kadar. Çakma bir saat alacağıma bunu almak mantıklı geldi, Casio'da bu fiyatlara güzel bir marka diye biliyorum. Önerir misiniz?

Hoşuna gittiyse al. Casio, replika alacağın ürüne göre kalitesini her türlü hissettirir.
Alternatif olarak Lorus saatlere de bakabilirsin. Seiko'nun alt markası, Seiko'nun mekanik ve quartz mekanızmalarını kullanıyor.

Son düzenleme:
İkisi arasında kaldım, saatten sadece görünüş olarak anlıyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Ben Lorus öneririm. İçerisinde seninde baktığın Casio gibi Casio'nun uygun fiyatlı saatlerinde kullandığına eş değer diyebileceğimiz bir mekanizma var.
Çöp demek değil bu yazdıklarım iki saat içinde.
Casio yerine Lorus'u tercih ederim şahsen, paslanmaz çelik kasası var.
İleride temiz kullanır satarım dersen Casio olabilir. Casio'nun pazarı daha iyidir ama bozulana kadar kullanacam dersen Lorus al. Kaplama saatler bir yerden sonra iyice kötü bir görüntü almaya başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İki saat de tercih edilebilir, gayet güzel ürünlerdir.
Ancak bu Casio modelini ben fazla büyük ve kalın buluyorum. Bu sebeple Lorus önereceğim.

Lorus RXH01IX5 de olabilir belki.

Ancak burada karar sizin, hangi saat en çok hoşunuza giden ise onu alın. Güzel zamanlar göstersin 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı