8TURK8 Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Bu Casio retro saatler aşırı hoşuma gidiyor. Bir tane almak istiyorum. Bilinen tanınan retro modeli hangisi onu bilmiyorum. Bir öneri yapar mısınız?
Bu Casio retro saatler aşırı hoşuma gidiyor. Bir tane almak istiyorum. Bilinen tanınan retro modeli hangisi onu bilmiyorum. Bir öneri yapar mısınız?
B brousse Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 AE-1200WHD eski bir James Bond filmindeki saate benzediği için popüler bir retro saat. Eski görünen ama oturaklı bir tasarıma sahip MTP1377'yi de beğeniyorum ama retro sayılmaz herhalde.
AE-1200WHD eski bir James Bond filmindeki saate benzediği için popüler bir retro saat. Eski görünen ama oturaklı bir tasarıma sahip MTP1377'yi de beğeniyorum ama retro sayılmaz herhalde.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #4 8TURK8 dedi: Bu Casio retro saatler aşırı hoşuma gidiyor. Bir tane almak istiyorum. Bilinen tanınan retro modeli hangisi onu bilmiyorum. Bir öneri yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... F91W'nin metal olanlari fena degil. Asker saati dedikleri.
8TURK8 dedi: Bu Casio retro saatler aşırı hoşuma gidiyor. Bir tane almak istiyorum. Bilinen tanınan retro modeli hangisi onu bilmiyorum. Bir öneri yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... F91W'nin metal olanlari fena degil. Asker saati dedikleri.