Mikerinos25 Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #1 Merhaba Casio'nun Royale modelini almak istiyorum ama kasası plastik olduğu için çizilir diyorlar. Sizce farklı bir modele mi yönelmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2025
Merhaba Casio'nun Royale modelini almak istiyorum ama kasası plastik olduğu için çizilir diyorlar. Sizce farklı bir modele mi yönelmeliyim?
yiyitc5 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 550 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 980 ekran kartı asus rog strix b550f gaming ryzen 5 3600 32gb ram Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #2 Mikerinos25 dedi: Merhaba Casio'nun Royale modelini almak istiyorum ama kasası plastik olduğu için çizilir diyorlar. Sizce farklı bir modele mi yönelmeliyim? Genişletmek için tıkla... Casio Royale çok kaba duruyor bence başka modellere bakmanı öneririm Casio tank modelini aldım bugün. Bileğin ince ise öneririm.
Mikerinos25 dedi: Merhaba Casio'nun Royale modelini almak istiyorum ama kasası plastik olduğu için çizilir diyorlar. Sizce farklı bir modele mi yönelmeliyim? Genişletmek için tıkla... Casio Royale çok kaba duruyor bence başka modellere bakmanı öneririm Casio tank modelini aldım bugün. Bileğin ince ise öneririm.
Mikerinos25 Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 yiyitc5 dedi: Casio Royale çok kaba duruyor bence başka modellere bakmanı öneririm Casio tank modelini aldım bugün. Bileğin ince ise öneririm. Genişletmek için tıkla... Tank modelinin görüntüsü pek hoşuma gitmedi.
yiyitc5 dedi: Casio Royale çok kaba duruyor bence başka modellere bakmanı öneririm Casio tank modelini aldım bugün. Bileğin ince ise öneririm. Genişletmek için tıkla... Tank modelinin görüntüsü pek hoşuma gitmedi.