Ben bütçe olarak 370 TL belirlemiştim bu saatler arasında kararsız kaldım ama sizler de tecrübe ve deneyimlerinizle 1, 2, 3 saat önereceksinizdir. Şimdiden ilgilenlere teşekkürler.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Ben bütçe olarak 370 TL belirlemiştim bu saatler arasında kararsız kaldım ama sizler de tecrübe ve deneyimlerinizle 1, 2, 3 saat önereceksinizdir. Şimdiden ilgilenlere teşekkürler.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Bir saatten beklentin nedir görsel veya fonksiyonel olarak? Linkini paylaştığın saat bence gayet güzel. Ben genelde dijital + analog casio saatleri seviyorum o nedenle EFV-C100 kullanıyorum. Sen çok fonksiyonel istemiyorsan dediğim gibi belirttiğin saat gayet güzel. Bende senin GittiGidiyor linkinden sonra casio saatlere baktım ve birkaç model beğendim.
www.gittigidiyor.com
Bir de bu fiyata modeli neden sattıklarını anlamadığım bir saat olan model koyuyorum. Özellik konusunda daha iyi ve fiyatı ona göre kesinlikle uygun: