Çözüldü Casio saat orijinal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İsimsiz Şehir
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta okuldayken "Casio mtp-vdo3d-1audf" modelini satın aldım. Hafta sonu memlekete döneceğim için direkt memlekete sipariş ettim. Bugün saati aldım. Saatte sıkıntı yok. Garanti belgesi de bulunuyor fakat seri numarasını bulamadım. Bu durum pek içime sinmedi. Piyasasının altında da almadım. 1.9k verdim. Biraz önce mağazaya yazdım. Sizce orjinal mi?

Dosya Ekleri

• 20250121_000746.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 93
  • 20250121_000738.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 20250121_000708.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 78
Çözüm
Orijinal tabi ki, Ersa Saat Casio Türkiye distribütörü. Seri numarası olduğunu nereden çıkarttınız?
Orijinal tabi ki, Ersa Saat Casio Türkiye distribütörü. Seri numarası olduğunu nereden çıkarttınız?
Hocam QR kodu okuttuğumda garanti başlangıcı için seri numarasi girin dedi. Ürünü "Yıldız Saatçilik" adında bir yerden aldım. İnternette de seri numaraları olduğuna dair yazılar okudum. Bilirsiniz Casio ürünlerinin sahteleri piyasada çok var. Bi tık tedirgin etti.

Sıkıntı yok, elinizde distribütörün belgesi var zaten. Bahsettiğiniz yer distribütörden temin etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…