Casio saatin değeri nasıl öğrenilir?

querencia1

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Model: HP Victus 16-d1015nt (6G0E3EA)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050Ti
İşlemci: Intel Core i5-12500H
RAM: 16GB DDR5
SSD: 512GB (Samsung)
Klavye: Logitech G213 Prodigy
Mouse: Logitech G203 Lightsync
Kulaklık: Rampage RM-K6 Stark
BT Kulaklık: JBL Tune 720BT
Gamepad: Logitech F310
Bu saatin değeri ne kadardır acaba net bilgisi olan var mı? Marka Casio diğer şeyler fotoğrafta yazıyor. Zamanında Eski Cumhurbaşkanı Ahmet N. Sezer, Erasmus tarzı bir program ile Tayland'dan gelen bir öğrenciyi ağırladığı için Ankara'da ablama hediye etmiş. Kişiye özel değil ama onu söyleyeyim, yani o zaman onu yapmış veya bir şekilde orada bulunmuş kişilere de verilmiş. Değeri artar mı bilmiyorum bundan ötürü.

Dosya Ekleri

• 20250816_200920.jpg
    20250816_200920.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 46
Saatin normal fiyatı 2700 , quartz mekanizmalı bir saat yani pilli , limitli üretilen bir model değil, alıcak kişi Ahmet N.Sezer hayranı biri değilse çok bir şey ediceğini sanmıyorum , öyle olsa bile saat baya bir hırpalanmış zaten.

Saatin normal fiyatı 2700 , quartz mekanizmalı bir saat yani pilli , limitli üretilen bir model değil, alıcak kişi Ahmet N.Sezer hayranı biri değilse çok bir şey ediceğini sanmıyorum , öyle olsa bile saat baya bir hırpalanmış zaten.
Ahmet Sezer hayranı ülkede 100 kişi yoktur zaten. Sadece merak etmiştim değerini, satmak için vs. değil yani. Ben en az 10 yıllık diye biliyorum babam da pek sağlam bakmamıştır normal. Teşekkürler yardımınız için, iyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı