CASIO Watch EFR-S108D-1AVUEF alınır mı?

İlk defa kendime düzgün bir saat almayı planlıyorum ve bu konuda biraz kararsız kaldım. Kendime normalde Amazon'dan Seiko SNKL23J1 almayı planlıyordum ancak gündelik olarak çok hareket eden birisi değil ve daha çok short, T-Shirt giyen birisi olarak saat fazla mı göze batar diye düşünmeye başladım. Ek olarak saat vergiler ve kargoyla birlikte biraz pahalıya gelince başka model saatlere de bakmaya karar verdiğim sırada CASIO Watch EFR-S108D-1AVUEF saatini gördüm. Fiyatı ve sunduğu özellikleri ile saat bu fiyatta mükemmel gibi duruyor ancak pilli oluşu içimi biraz derde sokmadı değil, ilerde pil bulması kolay olur mu? Ek olarak yeni vergi düzenlemesi sağ olsun bir daha SNKL23J1'e ulaşabileceğimi sanmıyorum, alabiliyorken onu almak daha mı mantıklı olur ?

@ANON1M Sizin de fikrinizi almak isterim.

Son düzenleme:
Öncelikle günaydın ve etiketlediğin için teşekkürler.
Bence söylediğin Seiko gayet güzel ve fazla göze batmaz. Şort, t-shirt ile vs. de giyebilirsiniz ama resmi ortamlara daha çok yakışır bence.
Söylediğin casio ise dediğin gibi fiyatına göre güzel özelliklere sahip. Pil bulması kolay olur merak etme.
Yalnız giyiniş tarzına göre mavi kadranlı saatler daha genç bir hava yaratır. Gündelik giyimde mavi kadran daha güzel duruyor bence. Siyah kadran mı düşünüyorsun?
Bileğine göre de uygun olması lazım. İnceledin mi o kısmı?
Vergi kısmı sıkıntı olabilir ileride dediğin gibi. Türkiye de de var bu arada söylediğin Seiko.
Alacakken Seiko almak daha iyi olabilir bence.

Öncelikle günaydın ve etiketlediğin için teşekkürler.
Bence söylediğin Seiko gayet güzel ve fazla göze batmaz. Şort, t-shirt ile vs. de giyebilirsiniz ama resmi ortamlara daha çok yakışır bence.
Söylediğin casio ise dediğin gibi fiyatına göre güzel özelliklere sahip. Pil bulması kolay olur merak etme.
Yalnız giyiniş tarzına göre mavi kadranlı saatler daha genç bir hava yaratır. Gündelik giyimde mavi kadran daha güzel duruyor bence. Siyah kadran mı düşünüyorsun?
Bileğine göre de uygun olması lazım. İnceledin mi o kısmı?
Vergi kısmı sıkıntı olabilir ileride dediğin gibi. Türkiye de de var bu arada söylediğin Seiko.
Alacakken Seiko almak daha iyi olabilir bence.
Bileğimin çevresi 15,5 santim yani eğer yanlış incelemediysem bileğime uygun olmaları lazım özelliklede Seiko tam oturacak gibi geliyor. Ek olarak Seiko Türkiye'de de var ancak amazondan alırsam vereceğim paradan 2000 Tl daha fazla vermem gerekiyor, yani neredeyse Casio'nun yarı fiyatına denk geliyor ondan yurt dışı daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
Siparişimi verdim bakalım hayırlısı, geldiğinde görsellerini atarım.

İnternette bu tarz otomatik saatlerin araba motorları gibi açılması için belli bir süre beklenilmesi gerektiğini duydum doğru mu ?
Hocam otomatik olduğu için mümkün oldukça takın.
Benimde pek fikrim yok dediğiniz şeyden. Otomatik olmasından dolayı öyle söylenmiş olabilir.
Hayırlı olsun. Geldiğince geri bildirim bekliyorum.

Hocam otomatik olduğu için mümkün oldukça takın.
Benimde pek fikrim yok dediğiniz şeyden. Otomatik olmasından dolayı öyle söylenmiş olabilir.
Hayırlı olsun. Geldiğince geri bildirim bekliyorum.
Merhaba, saat elime ulaştı ancak ince bilekli birisi olduğum için bilezikten bir kaç parça çıkarılması gerekiyor ve tarihinde ayarlanması gerekiyor. Saatimi seiko'nun sitesinde yer alan satıcılarından birisinde ayarlatabiliyor muyum ? Ek olarak garanti olarak ürünümü bu tarz satıcılarda da garantisi bulunuyor mu ?

Merhaba, saat elime ulaştı ancak ince bilekli birisi olduğum için bilezikten bir kaç parça çıkarılması gerekiyor ve tarihinde ayarlanması gerekiyor. Saatimi seiko'nun sitesinde yer alan satıcılarından birisinde ayarlatabiliyor muyum ? Ek olarak garanti olarak ürünümü bu tarz satıcılarda da garantisi bulunuyor mu ?
Hocam öncelikle hayırlı olsun.
Ürün yurtdışından alındığı için Türkiye garantisi var mı bilmiyorum. Olmayabilir. Genel olarak bir sorun çıkmaz zaten.
Dediğiniz gibi satıcılardan ayarlatabilirsiniz. Herhangi bir saatçi de ayarlar ama seiko bayisi olması lazım gibi bir şey var sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı